Как да нарисувате стени

Как да нарисувате стени

На първо място, преди да започнете да боядисвате стените, трябва да подготвите стаята, а именно, саксиите, контактите, превключвателите и т.н. са премахнати. След това е необходимо да се покрият с боя лента местата, които не са планирани да бъдат боядисани. Що се отнася до места в близост до изходи, врати, прозорци, те трябва да бъдат боядисани с четка. Освен това местата, разположени близо до пода, както и по стените, трябва да бъдат боядисани с малки ролки.

Особено внимание трябва да се обърне на работещ инструмент, като ролка, пръскачка и четка. И така, как да изберете инструмента имате нужда, в зависимост от вида на повърхността, за да бъдат покрити, а също така не забравяйте, че материалът на боята също се произвежда в широка гама и можете да изберете различни опции за цветове. Най-често цялата информация за боята е описана на опаковката.

Не забравяйте, че преди боядисване на стените, те трябва да бъдат подготвени: за ремонт на пукнатини, неравности с помощта на гипс. Ако има нужда, можете напълно да го запушите, след това да го шлайфате с шкурка и грундиране. Местата, където действат фитингите, или дюбелите трябва да бъдат покрити със специална боя, която изолира тези места от основната боя.



Препоръчва се да боядисвате чисти и напълно сухи стени, в противен случай не бива да се изненадвате, че боята скоро ще излезе от стената. Специалистите при боядисване на стени използват няколко вида ролки, които са с широчина от 18 до 25 сантиметра. Тук също трябва да обърнете внимание на вида на дрямка и най-добре е да изберете избора си в полза на краткосрочно или средно дрямка. Боядисването на стените е необходимо при нанасяне на кръстосани удари, след което боята се разтрива по целия периметър на стената.

За да се избегне контактът на ролката с тавана, е необходимо да държите една ивица по цялата стена. Що се отнася до директното боядисване на стените, движенията на ролките се използват от горе до долу и обратно. Крайното движение на ролката се извършва отдолу нагоре, тъй като в този случай натискът върху ролката намалява.

Строго е забранено събирането на много боя върху ролката. При боядисване на стената е необходимо да държите ролката на стената с лек наклон, а боята трябва да бъде правилно засенчена в стената.

Е, компанията Rostock ще Ви предложи по-добри отоплителни тръби, покривни покрития, снегопочистващи средства, анти-обледеняване на разумни цени. Само там е всичко за безопасността и целостта на вашия покрив.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боядисване на тавана с пистолет - предимстваБоядисване на тавана с пистолет - предимства
Как да нарисувате тавана с боя на водна основаКак да нарисувате тавана с боя на водна основа
Възглавница за оцветяване на тавана с водно-емулсионни тайни за избор на инструментВъзглавница за оцветяване на тавана с водно-емулсионни тайни за избор на инструмент
Как да нарисувате тавана от гипсокартон избор на бояКак да нарисувате тавана от гипсокартон избор на боя
Как да нарисувате тавана с важни нюансиКак да нарисувате тавана с важни нюанси
Тогава да нарисувате таван от гипсокартон - референцииТогава да нарисувате таван от гипсокартон - референции
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Боядисване на дъска за рязане за начинаещиБоядисване на дъска за рязане за начинаещи
Как правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяванеКак правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяване
Видове оборудване за боядисванеВидове оборудване за боядисване
» » Как да нарисувате стени
© 2021 BggeHat.com