Как да нарисувате тавана без развод?

Преди да започнете да рисувате тавана, трябва да решите цвета и вида на боята. Най-добрият избор ще бъде боя на водна основа, първоначално се продава в бяло, ако нямате бял таван, ще трябва да купите подходящия цвят. Когато смесвате цветове с боя, помнете, след изсъхването на боята цветът на тавана ще бъде по-светъл с няколко тона.

Консумацията на боя е около 300 грама на квадратен метър таван. Сега можете да отидете на основното нещо - как да нарисувате тавана без развод. Работата трябва да започне от прозореца и постепенно да се впусне в стаята. Преди началото на работата по боядисване ще е необходимо да се отдръпнат от стената няколко сантиметра. Боядисването се извършва най-добре с ролка. Ще е необходимо да приложите няколко слоя боя. Първият слой боя се нанася през екваториалната светлина, следващият слой ще върви напред. Боята трябва да се нанася с тънък слой, помнете, колкото по-дебел е слоят, толкова повече развод ще се появи.

Работата по боядисване на тавана е завършена. Сега трябва да преминем към последния етап. Всички прозорци и врати в стаята трябва да бъдат затворени, докато боята е напълно суха. В зависимост от това колко слоя боя са нанесени, може да изсъхне за 7 до 12 часа. След това трябва да отидете на почистване на стаята, може би при боядисване на тавана, имате мръсно огледало или боя удари мебелите или пода.



Ако веднага сте забелязали петно, то може лесно да бъде премахната с обикновен мокър парцал. Ако петна от боята сте забелязали не веднага, и вече е изсъхнал, ще бъде много по-трудно да го избършете. За начало петно ​​от боята ще трябва да се омекоти добре. Това може да се постигне чрез поставяне с обикновена вода или покриване на петна с мокра кърпа. Оставете всичко за половин час. След омекотяване петата трябва внимателно да се остъргва с помощта на нож или шпатула.

След такива действия на огледало може да има развод от вода. Как да ги отстраните от огледалната повърхност? Има два варианта. Първо: в магазина и купете всяко място за огледала и очила или друга по-евтина опция. В топла вода е необходимо да добавите няколко капки оцет или амоняк, това решение трябва да се измие с огледало и след това да го изтриете с чист парцал.

Е, ако се интересувате от ъгловите ъгли на дъното - посетете сайта missaqua.ru. Само там ще намерите качествени душ кабини на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръцеБоядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръце
Боядисването на тавана с боя на водна основа има свои собствени нюансиБоядисването на тавана с боя на водна основа има свои собствени нюанси
Как да нарисувате тавана от гипсокартон избор на бояКак да нарисувате тавана от гипсокартон избор на боя
Как да нарисувате тавана с важни нюансиКак да нарисувате тавана с важни нюанси
Тогава да нарисувате таван от гипсокартон - референцииТогава да нарисувате таван от гипсокартон - референции
Как да боядисваме на водна основа опции за таван боя на разположениеКак да боядисваме на водна основа опции за таван боя на разположение
Как да нарисувате тапет на тавана - опцииКак да нарисувате тапет на тавана - опции
Как правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяванеКак правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяване
Как да нарисувате тавана в банята направи изборКак да нарисувате тавана в банята направи избор
Как и как да нарисуваме тавана, с който да изберем боятаКак и как да нарисуваме тавана, с който да изберем боята
» » Как да нарисувате тавана без развод?
© 2021 BggeHat.com