Ние украсяваме тавана

1

Таванът играе огромна роля в хола. В края на краищата, романтиците се вдъхновяват, като гледат звездите.

Сега, фиксиране погледа си нагоре, вместо арката на небето, ние виждаме нашия таван свод, и е важно, че тя ни кара положителни емоции. За тази цел е необходимо правилно да се определи цветовата гама и да се приложи боя по качествен начин. Ако дизайна на тавана е въпрос на вашия вкус, а след това за правилно оцветяване трябва да следвате два критерия: предварително лечение на тавана с грунд, боя с еднакъв слой.

Безцветен грунд от дълбоко проникващо свойство е най-добрият вариант (например Ceresit CT17-super). Тя не оставя външни нюанси - това значително ускорява работния поток. За по-добра адхезия на валяка към тавана, боя трябва да се добави към смес от грунд в съотношение от четири към едно.



Инструментите за боядисване трябва да бъдат избрани въз основа на височината на таваните. Ако височината не надвишава 2,7 м, използваме ролка с плъзгаща се дръжка и работим директно от пода. За височина на тавана над 2,7 м, препоръчваме да използвате коза или стълб. Ако сте намерили бучки в банка боя, тогава е полезно да се пресее. Това е идеално за найлонови чорапи. В противен случай може да намерите петна по тавана.

След праймерните изсъхва, чакащи за 1-2 часа и след това да започне да се прилага първи слой боя: наливаме желания цвят в банята, внимателно се движи в валяк в него, целият таван боята равномерно в една посока. След като приключим, очакваме 2-3 часа. След това прилагаме втория слой, но движението се прави в перпендикулярна посока.

Желателно е, колкото е възможно по-често, да потапяте ролката в боята, така че слоят да е колкото е възможно по-дебел. Не забравяйте да контролирате еднородността на нанесения слой, внимателно да преместите боята над тавана. Трудно достъпните места трябва да бъдат боядисани с четка. Прилагането от пациента на тази техника на оцветяване, разбира се, ще донесе плод. Не забравяйте, че за качеството на работа е много важно да се види как да отидете на боята, така че, докато най-добро използване на страничен осветление (източник на светлина тясно притиснат до тавана), и да не е по-малко от половин метър от работната повърхност.

Като правило, това е достатъчно, за да два слоя боя, ако таванът е плоска, в противен случай е необходимо да калайджия, така че преди да започнете да рисувате, да се запознаят на повърхността внимателно. Това е всичко, смело изпълнете плановете си и фантазирайте!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боядисване на тавана с валяк - предимстваБоядисване на тавана с валяк - предимства
Грунд за тавани и характеристикиГрунд за тавани и характеристики
Какво и как правилно да измаза таванаКакво и как правилно да измаза тавана
Боядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръцеБоядисване на тавана от гипсокартон със собствени ръце
Тапети на тавана звездно небе - видове материалиТапети на тавана звездно небе - видове материали
Как да нарисувате тавана с важни нюансиКак да нарисувате тавана с важни нюанси
Подреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работиПодреждане на тавана преди боядисване на подготвителните работи
Как да боядисваме на водна основа опции за таван боя на разположениеКак да боядисваме на водна основа опции за таван боя на разположение
Как правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяванеКак правилно да боядисва тавана с ролкови тайни на оцветяване
Небето на тавана е най-важното в интериора виНебето на тавана е най-важното в интериора ви
» » Ние украсяваме тавана
© 2021 BggeHat.com