Как да направите ремонт в стаята

Как да направите ремонт в стаятаВ модерния свят, в хол, има удобна среда. Ако видите тапет или мокри петна по тавана, е време да направите ремонт.

Към днешна дата, козметични ремонти в хола на силата да се направи почти всеки човек. Само че е необходимо да имате голямо желание да пренаредите пространството си.

Не се притеснявайте за подмяната на прозореца. За да направите това, е прекалено да поканите представителите на фирмата да направят всички необходими измервания и до момента, в който се инсталира прозорецът, ще трябва да освободите стаята от мебелите. Покрийте готовия прозорец с филм и го покрийте с качествен лист шперплат, за да не надраскате нищо.

Измийте тавана с шпатула от предишната боя или креда. Премахнете стария тапет от стените. Почистете стените на мазилката. Проверете наличието на мухъл добре. Ако върху мазилката се вижда мухъл, трябва да се отстрани и засегнатата област да се третира със специален антисептик. Разтрийте цялата площ на тавана и стените с ролка и грунд.

Качествено подравняване на тавана и стените. Разредете в замазката за кофа, в съответствие с инструкциите. Смесва се с миксер, така че получената маса да е равна, дори и без най-малките бучки. Нанесете върху тавана и стените голяма шпатула. След това го изсушете. Премахнете всички съществуващи неравности, като използвате шкурка. Когато таванът и стените са напълно готови и подравнени, всички повърхности отново се третират с грунд.



Ако е необходимо, след това идеално подравнете пода. След това го изсипете със саморазливна смес. След това, след като напълно изсушавате пода, покрийте го с филм, така че след това не отстранявайте неравностите и издутите капки с боя.

Тогава ще трябва да боядисате тавана с валяк. Би било хубаво да използвате телескопичен бар. В този случай ще бъде по-лесно да работите, докато стоите на пода.

Правилно измерване на височината на помещението. Когато рязате тапета, обърнете внимание на височината на стаята и след това добавете още 10 см.

Ако се интересувате от sungarden сняг - добре дошли на сайта на градински инструменти магазин ru-sad.ru Москва!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Налейте в банята на тавана - отървете се от себе сиНалейте в банята на тавана - отървете се от себе си
Храносмилането в банята на тавана се премахваХраносмилането в банята на тавана се премахва
Как правилно да лепи винил тапет?Как правилно да лепи винил тапет?
Тапети на тавана звездно небе - видове материалиТапети на тавана звездно небе - видове материали
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Тапет Стикер на тавана - инструкцияТапет Стикер на тавана - инструкция
Как да подготвим таван за боядисване - инструкцииКак да подготвим таван за боядисване - инструкции
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Как да направите вашия апартамент добър ремонтКак да направите вашия апартамент добър ремонт
Как да направите ремонти в апартамент евтиноКак да направите ремонти в апартамент евтино
» » Как да направите ремонт в стаята
© 2021 BggeHat.com