Как да направите ремонти в апартамент евтино

Хората често се чудят как можете да спестите ремонти в апартамент и как да го направите евтино. За да ремонтирате апартамент не се превърне в подредена сума, тя трябва да бъде направено самостоятелно. В този случай ще можете да спестите значителна сума пари, която ще изразходвате за услугите на работниците.

Всяко обновяване на стаята винаги започва от тавана. За по-евтино ремонт на тавана в апартамента, можете да го мазимите сами, а след това да промивате или да го боя по-добре с боя на водна основа. Но мазилката на тавана е отнемащ време процес, така че хората често търсят друг начин за ремонт на тавана. Има няколко алтернативи на мазилката. Първо, опъвам тавани. Малко вероятно е да можете сами да ги инсталирате, тъй като е необходимо специално оборудване, но можете да поръчате сухи тавани, които са много по-евтини от безшевните. Така че можете да спасите. На второ място, ако височината на тавана позволява, можете да го направите от гипсокартон, а след това боя. И в първия и втория случай ще получите красив плосък таван за малко пари.

Често по време на обновяването нашият апартамент се превръща в нежилищно помещение. Поради това по време на ремонтните работи е по-добре да наемете апартамент или да живеете с близки. Тук апартаментите на Крестовски перфектно решават този въпрос.

Що се отнася до ремонта на стените, те са най-добре покрити с гипсокартон. Това е евтин и достъпен материал, който може да се монтира и самостоятелно. Просто трябва да се запознаете с простата технология. Освен това, ако бюджетът ви позволява, можете да поставите стъклена вата между стена и гипсокартон, като по този начин увеличите топлината и шумоизолацията.



Стените от гипсокартон могат да бъдат боядисани или стенни. И двата варианта са бюджетни и можете да го направите сами. Лепило тапет върху гипсокартон е удоволствие. Всеки може да се справи с това, защото стените са равни. Преди боядисване или залепване на тапетите, ставите на гипсокартона трябва да бъдат запечатани с шпакловка, но това не отнема много време и пари.

Когато стените и таванът се ремонтират, остава само под. Най-икономичното нещо е да ремонтирате подовете, като ги покриете с линолеум. Това е евтин материал, който сега се предлага на пазара с широк избор. Да се ​​полага на пода с линолеум не е трудно, така че можете лесно да се справят с тази работа себе си. Що се отнася до топлината на бъдещия етаж, покрит с линолеум, той няма да се отличава много от паркета или подовата настилка от ламинат, но разликата в стойността ще бъде много забележима.

Евтините за ремонт в апартамента са доста реалистични. Ремонтирайте себе си, за да спестите пари. Освен това, отделете време за намиране на висококачествени, но евтини строителни материали. Не бързайте да купите всичко в първия магазин, погледнете цените в други магазини, но не забравяйте за качеството.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Козметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестицииКозметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестиции
Правим собствени ремонти в спалнятаПравим собствени ремонти в спалнята
Полезни съвети за ремонт на апартаментиПолезни съвети за ремонт на апартаменти
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Започваме ремонт в нова сграда независимоЗапочваме ремонт в нова сграда независимо
» » Как да направите ремонти в апартамент евтино
© 2021 BggeHat.com