Как да направите ремонт евтино

Как да направите ремонт евтиноInter-Geo е един от лидерите в продажбата на геодезическо оборудване Javad в Русия: представя серия от GNSS / GPS сателитни приемници от ново поколение.

Обновяването на апартамента изисква значителни депозити на пари за покупка на строителни материали и заплащане на труд. Ако не сте готови за огромни и капиталови промени, въпреки това просто искате да освежите интериора, а след това най-подходящият вариант е лек козметичен ремонт, който ще бъде много евтин.

Можете да го направите сами, без да наемете хора да работят.
Необходимо е да се започнат ремонтни дейности с демонтирането на предишните покрития на тавана. В случай че таванът е покрит с голям слой вар, отстранете го със шпатула или специални смеси. Тази работа е много трудоемка, но изключително необходима. Ако вар не се отстранява на тавана, след прилагането на боята, ще се създават мехурчета. Затова премахнете остатъчната вар с конвенционална влажна гъба. Отстранете предишната боя на тавана с шпатула, като отлепете пластирите.

Премахнете старите тапети при изграждането на стени. Ако това не се случи, изплакнете повърхността с вода, като използвате шпатула, отстранете стария тапет. Ако боята върху рамката на прозорците е леко напукана, извадете я. Това може да се направи по два начина: термичен и химически. При първата ситуация го омекотете с изграждане на фенол и извадете скрепера. Във втория случай, омекотете боята със специално съединение и махнете с шпатула.



Важен период на ремонт и довършителни работи - това е така наречената мазилка. За да се пести материал и време, е възможно да се извършат частични мазилки на стени, които работят само в области с нередности, големи пукнатини и вдлъбнатини. При извършване на пълна мазилка е необходимо да се изравнява цялата повърхност на стената, като се използва широка шпатула.

Ето защо, мазилките са завършени, е време да започнете да изравнявате повърхността, т.е. да пристъпите към шпакловка. Тази работа трябва да се извършва само преди залепването или боядисването на определена област.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да подготвим таван за боядисване - инструкцииКак да подготвим таван за боядисване - инструкции
Как да се изравни таван с шпакловка Практически съветиКак да се изравни таван с шпакловка Практически съвети
Как да почистите тавана на боя полезни препоръкиКак да почистите тавана на боя полезни препоръки
Как да направите вашия апартамент добър ремонтКак да направите вашия апартамент добър ремонт
Как да подготвим повърхността на тавана за боядисванеКак да подготвим повърхността на тавана за боядисване
Как да направите ремонти в апартамент евтиноКак да направите ремонти в апартамент евтино
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Какво трябва да имате предвид при обновяването на банятаКакво трябва да имате предвид при обновяването на банята
Как да се измие боята от тавана основни правилаКак да се измие боята от тавана основни правила
» » Как да направите ремонт евтино
© 2021 BggeHat.com