Какво трябва да имате предвид при обновяването на банята

Какво трябва да имате предвид при обновяването на банята

Обновяването на баните обикновено се изисква на всеки десет години. Разбира се, може да се извършва по-често, но едва ли по-рядко - обикновено водопроводното оборудване изисква подмяна на всеки десет години. Това важи за канализацията, тръбите и миксерите. Възможно е самостоятелно да се извършват ремонтни работи в банята, основното е да се определи поредицата от работи, които трябва да бъдат изпълнени. Също така е важно да изберете подходящите материали и да решите кой дизайн да бъде във вашата баня.

Професионалистите препоръчват всички ремонтни работи в апартамента да започнат с баня. На първо място, тази работа изисква много време, и второ - е трудно да си представим дори курса на ремонтни работи, които не използват баня. И със сигурност е невъзможно да живееш без баня и тоалетна. За да направите план за работа, трябва да решите какво точно искате да направите в банята, как подреждате обзавеждането и оборудването и какво трябва да купите.

Разстилайте пространството най-лесно, като го изчертаете в мащаб. За да разберем точно как стоят тези или други интериорни обекти в плана, е необходимо да ги измерите. В случай че планирате сложен ремонт, помислете и за дебелината на покритията - например, след като завършите банята с панели или гипсокартон, размерите й значително намаляват. Това е особено забележимо в стръмните апартаменти.

Е, ако се интересувате от това, как да направите септични сами - посетете сайта kanalizaciya-expert.ru. Само там ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да направите качествен септичен резервоар.



След като стане ясно как ще изглежда всичко, трябва да съставите списък с произведения. Необходимо е да си представите всеки етап добре и да знаете какви усилия, инструменти и материали ще изисква.

Ремонтите работят по-добре в следния ред. Първо трябва да вършите цялата мръсна и мокра работа. А именно - премахване на старото покритие, демонтиране на оборудването, подготовка на стените. Ако разликите по стените са малки, можете просто да ги подредите с шпакловка. Ако стените са много неравномерни (за съжаление, това често се среща в стари къщи), по-добре е да използвате някакъв вид покритие от каркас - това могат да бъдат стенни панели или гипсокартон.

Подготвителният етап включва и подмяната на санитарно оборудване. Обикновено работят, за да ги заменят, отнемат един или два дни. След това можете да започнете да финиширате.

Какво трябва да се търси при ремонт на банята? Когато инсталирате баня, трябва да я приведете в съответствие. Обикновено съвременните бани са оборудвани със специални регулиращи болтове за това. Цялото оборудване е свързано в последния завой, след което са прикрепени различни декоративни елементи - огледала, куки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Как най-добре да оборудвате банята?Как най-добре да оборудвате банята?
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Проектиране на баня в къщаПроектиране на баня в къща
Дизайн на баня Къде трябва да започна?Дизайн на баня Къде трябва да започна?
БаняБаня
Нови водопроводни инсталации в банятаНови водопроводни инсталации в банята
Как да комбинираме баня и тоалетнаКак да комбинираме баня и тоалетна
Как да оборудваме банята? Удобство и функционалностКак да оборудваме банята? Удобство и функционалност
Баничка за ремонт с акрилна облицовкаБаничка за ремонт с акрилна облицовка
» » Какво трябва да имате предвид при обновяването на банята
© 2021 BggeHat.com