Баничка за ремонт с акрилна облицовка

Ремонт на баня

Преди няколко години услугата за възстановяване на бани с помощта на акрилна облицовка беше много популярна. Тези вложки бяха монтирани с монтажна пяна и точно повтаряха формата на банята. С течение на времето, лайнерите могат да се отлепят от банята, те са напукани, което прави банята неизползваема. Не бързайте да хвърляте такава вана - тя може да бъде възстановена с течен акрил - материал, специално създаден за тази цел.

Премахване на обшивката

Първо извадете преливния отвор, изтичането остава на мястото си. Ъгълът, ако е монтиран отстрани, трябва да бъде отрязан, в противен случай няма да е възможно да се извади линейката. Повърхността на облицовката е изрязана от българина в квадратчета, което улеснява разглобяването. Тази работа трябва да се направи изключително внимателно, за да не се повреди самата баня.

Нарязаната облицовка се разглобява с помощта на удобен инструмент, който е удобен за повдигане на ръбовете на изрязаните квадратчета. След като напълно извадите остатъците от облицовката, трябва да задвижите изтеклата вода в пукнатините, да изтриете ваната с кърпа и да отвиете мивката.

Останките от пяна трябва да бъдат нарязани с нож, след това почистете повърхността с метална четка или българска със специална дюза. Това е най-отнемащ време и дълъг процес.

Приложение на течен акрил



Повърхността е предварително обезмаслена с ацетон. Трябва да изберете парцали, които не оставят дрямка и да повторите процедурата два пъти.

Течният акрил трябва да се смесват напълно в рамките на пет минути, продължава да се разбърква, се добавят втвърдителя и предотвратяване на още десет минути, след това се оставя на материала да престои в продължение на десет минути.

Течният акрил започва да се излива отстрани. Тя ще се отцеди до дъното, образувайки гладка и гладка повърхност. За да "вълните" на материала са добре свързани в долната част, течният материал трябва да бъде леко повдигнат с мека шпатула.

Когато цялата баня бъде обработена, излишният акрил ще се оттича в мивката. След това проверява повърхността на банята и за отстраняване на недостатъци меки откриване шпатула нетретирани фрагменти, след това се отстранява "висулки" акрил.

Пълното втвърдяване на материала се извършва 36 часа след прилагането. Понастоящем е по-добре да се ограничи достъпа до банята, така че боклукът да не удари случайно ударената повърхност. След втвърдяването трябва да се постави нова тръба върху ваната.

Е, ако искате да си купите нова баня - посетете санитарния сайт sreda-obitaniya.ru. Само там ще намерите най-добрите водопроводни инсталации на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на акрилни бани у дома как да възстановите оригиналната белотаРемонт на акрилни бани у дома как да възстановите оригиналната белота
Бои и емайллакове за възстановяване на ваните как да избирате и правилно да прилагате съставаБои и емайллакове за възстановяване на ваните как да избирате и правилно да прилагате състава
Как да нарисувате банята с емайл от подготовката до крайния резултатКак да нарисувате банята с емайл от подготовката до крайния резултат
Инсталиране на баня преди и след поставяне на плочки, който метод е по-удобен?Инсталиране на баня преди и след поставяне на плочки, който метод е по-удобен?
Избор на вана чугун, акрилИзбор на вана чугун, акрил
Как да избера подходящата ванаКак да избера подходящата вана
Декоративен екран за баняДекоративен екран за баня
Монтаж и характеристики на акрилната ванаМонтаж и характеристики на акрилната вана
Как да изберем най-добрата акрилна баня?Как да изберем най-добрата акрилна баня?
Ремонт на баниРемонт на бани
» » Баничка за ремонт с акрилна облицовка
© 2021 BggeHat.com