Облицовка на вана с клапан

подплата за баняДа имаш собствена баня е мечтата на много жители на града. Следователно, веднага щом имат възможност да придобият подобен имот, всички съмнения се отхвърлят.

В същото време изграждането на истинска баня е все още половината от битката. В края на краищата, все още има работа по вътрешна украса на помещения, на качеството на които зависи удобството на бъдещите потребители.

За да получите пълно чувство за измиване в дървена вана, стените му трябва да бъдат тапицирани с подходящ материал. Най-добрият пример е дървена дъска - облицовка, която може да се намери в магазина teplomarket-m.

За разлика от пластмасовите и метални колеги, дъската не се нагрява до гореща топлина и ако се поръсва с вода, веднага се охлажда. Освен това "диша" и излъчва приятен аромат на дървесен катран. Ето защо любителите на парната баня специално поръчват подплата от различни видове дървета - аспи, бор, кедър, ела или лиственица.

Предимства на дървената облицовка:
- Дори ако парната стая е направена от камък или бетон, дървена дъска ще поправи недостатъците си.
- Парната баня, облицована с дървена дъска, може да продължи дълго време без поправка.
- Всеки собственик, който знае как да използва трион и чук, ще може да шие стаята с подплата.
- Парна баня, завършена с дърво, има много красив и функционален вид.



Тези, които смятат, че дървената облицовка ще наруши пожарната безопасност на помещенията, може да не се притеснявате. Всички дъски се обработват със специален състав за забавяне на горенето, така че не е нужно да мислите за случайно запалване. В допълнение, облицовката е обработена срещу разпад и гъбички, поради което се увеличава експлоатационният живот.

Използването на естествени дървени панели позволява на собственика да постави красив интериор във всички стаи. И използването на съвременни петна и лакове качествено подобрява оригиналния външен вид, разкривайки текстурата на дървесните влакна.

Това е само в най-парната стая, за да покрие стените с лак не се препоръчва. За тези цели е по-добре да използвате естествен восък или мастик. И за парната баня да изглежда хармонично, рафтовете и пейките също са изработени от дърво. Можете също така да използвате дървени банди за варовици.

След измиването дървената стая трябва да бъде изсушена, така че вратите в парната баня остават отворени. И по време на изграждането на банята трябва незабавно да мисля за вентилация, и да го положи преди стените са стени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Печки за изпичане на дърва за дизайн на баня и ползи от чугунени печкиПечки за изпичане на дърва за дизайн на баня и ползи от чугунени печки
Избор на вана чугун, акрилИзбор на вана чугун, акрил
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
Правилен материал за строителни материали за дървена баняПравилен материал за строителни материали за дървена баня
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Как да си направим баня със собствените си ръцеКак да си направим баня със собствените си ръце
Икономична версия на вратата за банятаИкономична версия на вратата за банята
Възстановяване на ваните качествено и на разумни цени от вана реставраторВъзстановяване на ваните качествено и на разумни цени от вана реставратор
» » Облицовка на вана с клапан
© 2021 BggeHat.com