Изграждане на лог от трупи

Изграждане на лог от трупи

Дървените трупи от естествено дърво винаги са били известни със своята сила, екологична съвместимост, топлопроводимост, способност да издържат на тежки товари, високи естетически качества. За изграждането и довършването на вътрешните баня се използват твърди дървета - аспи, бреза, липа.

Рамката, която има цилиндрична форма, се нарича закръглена. Тази форма насърчава качеството, надеждността и бързото подреждане на трупи.

При изграждането на сауна от трупи е необходимо да се следват всички правила за полагане, които са по-подробни на сайта s-m-r.ru. Монтажът на сауната от дървените трупи, макар и не тежък, но все пак по-добре да я повери на специалисти.

За строителството се използва дърво със съдържание на влага не повече от дванадесет процента, обработено със специален противогъбичен мастик.

Преди началото на строителството е необходимо да се помисли върху място за баня.



Направете своя проект. Банята трябва да се състои от гардеробна, парна баня, място за почивка и отделна стая или веранда за дърва за огрев. Препоръчително е да изберете място близо до резервоара (езеро, река). Помислете за потока на водата, вида на горивото, дизайна на пещта. Подредете качествена основа.

Днес има редица разработки, които се използват за подреждане на закръглени трупи с помощта на материали за изолация. За стенни трупи първо се пробиват дупки в разредна поръчка, в която се задвижват дървесни нагели. В края на изграждането на кутията, монтаж на покрива, монтаж на прозорци и врати, сградата е запазена за период от една до две години. През този период дървото преминава през естествено свиване и структурата се свива. Могат да възникнат пукнатини. В края на периода на съхранение те започват да коригират дефектите. Дървесината на необходимите места е полирана, уплътнена със шевове, пукнатините са затворени, покрити са с антисептици. За запечатване на отворите и запечатване на шевовете използвайте специални уплътнители.

След това се пристъпи към подаване на тавани, монтаж на пещ в парната баня.

Стаята, предназначена за парната баня, е облицована с подплата от твърда дървесина от широколистни дървета, без да се страхува от промени в температурата и влажността, като елша, липа и др.

Подредете в готовите етажи на сградата. Монтирайте рафтове от дърво в парната баня. Влез в мебелите, предназначени за банята.

Не забравяйте, че за да контролирате температурата, инсталирайте термометър в парното помещение и, ако е възможно, термостат.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на банята 7x7Проекти на банята 7x7
Проекти и оформление на сауната 5х5Проекти и оформление на сауната 5х5
Подът в парната баня със собствените си ръцеПодът в парната баня със собствените си ръце
Направи си сам изграждане на саунаНаправи си сам изграждане на сауна
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Правилен материал за строителни материали за дървена баняПравилен материал за строителни материали за дървена баня
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
От какъв материал да се построи баняОт какъв материал да се построи баня
» » Изграждане на лог от трупи
© 2021 BggeHat.com