Изграждане на нискоетажни сгради от дърво

Един от най-добрите материали за изграждане на сгради по всяко време е дърво, се използва за създаване на къщи и техните индивидуални елементи, дървото се използва за създаване на малки архитектурни форми и спомагателни сгради. В Русия, от древни времена, построени къщи и спомагателни сгради от кръгли трупи, такива сгради имат редица предимства.

Изграждането на кръгли трупи прави възможно да се сведе до минимум използването на тежко оборудване на строителната площадка и ви позволява да издигнете къща със собствените си ръце - не е необходимо специално оборудване или специални умения. Също така, строителството на дървесина прави възможно запазването на пейзажа.

Кръглата дървесина е дърво, от което се отстранява кора и дебелината му се намалява до единична по цялата дължина. Дървеният материал е цилиндриран, след което е направен специален разрез, необходим за компенсиране и предотвратяване на напукване на визуалната част на дървения материал. В допълнение, кръгли трупи имат брави, които, подобно на изолацията на интервенцията, помагат за защита на конструкцията от вятър, влага и валежи.

При обработката на дървото се почиства внимателно, повърхността на всеки дървен материал е гладка, премахва необходимостта от обличане на къщата както отвън, така и отвън. Липсата на пукнатини между короните е възможна само с използването на висококачествени строителни материали и стриктно спазване на строителната технология, която не позволява използването на геометрично неправилни трупи.



Къщата със заоблени трупи е издигната сравнително бързо - тя просто трябва да бъде сглобена като дизайнер. В производството се оформят канали и монтажни чаши, където те са строго контролирани, за да се гарантира, че те имат еднаква форма и размер. Всичко това улеснява процеса на изграждане на къща и ускорява периода на нейното изграждане.

Основата за изграждане на къщи, използващи тази технология, се използва в плитки колани. Монтажът на такава основа изисква по-малко бетон, отколкото за инсталирането на традиционна основа на лента. Това също така позволява значителни икономии при строителството.

Дървената къща се строи бързо, има привлекателен външен вид и отлични характеристики. Трайността на такива структури дори не се обсъжда - някои дървени къщи са на няколкостотин години, но те все още стоят. Между другото, не трябва да мислите, че само традиционните руски колиби могат да се окажат от кръгли трупи - дизайнерите могат да предложат оригинален и стилен дизайн на дървени къщи.

Е, ако се интересувате от информация за инсталацията, която произвежда хардуер, перфорирани крепежни елементи, мебелни фитинги и много други, посетете metallist.org. Само там ще намерите всичко за това растение и неговите цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къщи от дървоКъщи от дърво
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Брус от дълбините на вековете до наши дниБрус от дълбините на вековете до наши дни
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Основни видове строителни материалиОсновни видове строителни материали
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
Характеристики на кръгли къщи с висока енергийна ефективностХарактеристики на кръгли къщи с висока енергийна ефективност
Свалящ се кофраж и неговата класификацияСвалящ се кофраж и неговата класификация
» » Изграждане на нискоетажни сгради от дърво
© 2021 BggeHat.com