Къщи от дърво

Къщи от дърво

Най-популярният материал за изграждане на селска къща е дървото, но ако искате да спестите нещо по-добро, използвайте нов журнал. Факт е, че летните къщи са много силно импрегнирани с влага, затова ще трябва да изчакате около година, докато изсъхне. За да ускорите процеса на издигане на къщата, можете да изсушите дървения материал в печките.

След като завършите запълването на основата, продължете с монтирането на стените. Започнете с третирането на всички трупи с антисептично и забавящо горенето. Когато полагате трупи с венци, използвайте нагревател с лента. Ленът в комбинация с юта ще му осигури консервация на формата, еластичност, кондензация и антисептични действия. Ако се придържаме към стандартния формуляр на строителството на къщата от необработените регистрационни файлове и след това завърши повишаване на стената, оставете едно дърво да си почине, че е необходимо, тъй като тя е да се губят влага. С баланс, който не надвишава 22, можете да продължите да работите. Само вие трябва да направите съкращения. Този метод осигурява свободно пространство над прозореца и вратата. То се запълва временно и се затваря с платна. С посочените по-горе параметри на влагата на дървесината променете временните платна на трайните.

Изграждане на къща от ламиниран фурнир дървен материал.

Изграждането на къща от залепени греди може да се извърши на една стъпка, тъй като този материал се суши и се обработва със защитни средства. Лепените лъчи се получават чрез залепващи плоскости. Полученият формован дървен материал има формата на бар. Къщата е сглобена с лепило.



Лепените лъчи могат да бъдат профилирани по цялата дължина на трупа, или след разделянето му на по-малки части. Поръчаването на къща в завода ще го направите почти готово, тъй като всички негови детайли ще бъдат изчислени и направени предварително. Представителят на завода ще следва етапите на строителните работи и ще завърши бизнеса. Тази къща ще отиде на строителната площадка вече лакирана със защитни съединения, но ако желаете, тя може да бъде покрита на място. В процеса на фрезоване на шипа и жлеба по протежение на свързващите равнини се получава профилна греда. Залепените греда не са нарязани на дъските.

Изграждане на къща от дървен материал, залепена от фурнир.

Гарнитура от ламиниран фурнир се прави със специален лепилен състав. За да го направите, дървото се изчиства от кората, след това се отрязват детайлите от същия размер. Всички части са измити и зашити, след което са тествани за готовност, за тази цел се измерва спецификацията на влагата. Тези, които отговарят на изискванията, се подреждат по дължината на влакната в шахматен шаблон и се изсипват в матрицата. Гредите от фурнир могат да бъдат нарязани на дъските.

Изграждането на къщата следва същия образец като дървения материал, залепен от дъските.

Е, ако се интересувате от цената на пластмасови канализационни люкове - посетете сайта drenazh.su. Само там е всичко, за да се създаде канализация във вашата къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къщаСглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
Декупаж на шампанско за новата годинаДекупаж на шампанско за новата година
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Защита на къщата от бар с помощта на антисептициЗащита на къщата от бар с помощта на антисептици
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
Карфиле на дървена къщаКарфиле на дървена къща
Характеристики на дървена къщаХарактеристики на дървена къща
» » Къщи от дърво
© 2021 BggeHat.com