Карфиле на дървена къща

каучук на дървена къщаВероятно всеки мечтае да притежава къща. И още повече, много хора мислят, че купуват красива дървена къща, която винаги ще се срещне с комфорт, красота и комфорт. И въпреки че на пръв поглед може да изглежда, че за изграждане на дървена къща - това е много, тези, които вече са го или някой друг в процеса направено, много добре знаете колко трябва да се разгледа подробностите и нюансите.

Първо, трябва да направите подробен, правилно изработен план на къщата. Зад най-добре е да се свържете с архитект, тъй като е необходимо да се вземат предвид всички характеристики на ландшафта, на почвата, колко етажа ще бъдат в къщата, това, което е планирано размер на сградата и много други черти на изграждането на жилищна сграда от дърво. След това трябва да обърнете внимание на избора и монтажа на основата, тъй като това е основната част от цялата структура. Е, след това можете да пристъпите към самата конструкция на сградата.

И ако се построи къща от otsilindovannyh трупи или профилирани барове, ще трябва да мине през и фаза на строителството като konopatka дървена къща. На този етап, в близост до дупките и всички петна на оплешивяване, така или иначе се запазва в границите трупи, на площадката на ставите един с друг. Пропуски в купички и рекламни карета, премахване на през стените не си отиде ценна топлина. Каквато и да е вид табла се използва, без етап не konopatki направя, защото все още има празноти и двете между трупите, и в домовете, където дървесината е била избрана за строителството.



Още повече, ако наемодателят реши да положи специална изолация, все още се нуждаят от каучук. Само едно дърво, когато тя е на стойност няколко години, и все още седи понякога доста силно, поради което, без да извършва такава процедура все още може да се образува пропуски и плешиви петна. Чрез всички тези пропуски, твърде много топлина ще избяга и тъй като собствениците на къщата ще се уморят да го нагреят, строителството струва твърде много, без да се запушва.

Тези, които прекарват процес на уплътняване се използва специален нагревател нарича mezhventsovogo който е поставен между трупите да се предотврати загубата на топлина. Във всеки случай, тази процедура прави в чашите и в ъглите, тъй като често има пропуски се образува, когато дървото седи. Още за къщата е за една година в експлоатация, провежда окончателната konopatku, който утвърждава резултат, тъй като могат да се образуват нови дупки, защото дървесината се свива най-много в първия курс на годината. И след това за следващите седем години, материалът изсъхва отново, но като konopatka е проведено, структурата има какво да се страхуваме.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къщи за къщаКъщи за къща
Как да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътреКак да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътре
Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къщаСглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
Как да вмъкнете прозорец в дървена рамкаКак да вмъкнете прозорец в дървена рамка
Изчисляване на основитеИзчисляване на основите
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
Тухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построиТухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построи
Характеристики на дървена къщаХарактеристики на дървена къща
» » Карфиле на дървена къща
© 2021 BggeHat.com