Предимства на дървена дограма

къщи- Ниски разходи за изграждането на фондацията. Причината е сравнително лекото тегло на конструкцията, в сравнение с тухлена или бетонна подобна сграда. Вместо масивна базова основа, можете да използвате винтови купчини или малки каменни колони с плитка дълбочина.

- Кратък срок на строителството, средно не повече от три месеца. Зависи от броя на етажите и района на сградата.

- За разлика от къщи, изработени от дървен материал или траверси, къщата на рамката не е застрашена от свиване, тъй като е сглобена от завършени фабрични панели. След монтирането на сградата стаите са чисти и могат да бъдат обитавани за живеене.

- Така че, рамкови къщи рядко са построени над два етажа. Ето защо, за да ги изградите, не е необходимо да инсталирате кулокранен кран и да наемете тежко оборудване, за да копаете фундаментната яма. Цялата конструкция може да се извърши с помощта на мобилен мобилен кран на самоходно шаси.

- Сградите, построени по скелетен път, имат по-голяма сеизмична стабилност в сравнение с тежките тухлени сгради. Тъй като пантираните дървени панели не са здраво свързани, в случай на почвени колебания, те са само леко деформирани и след това вземат оригиналната форма. В случай на повреда на даден панел, той може лесно да бъде ремонтиран или заменен с нов.

- Рамката дървена къща е по-топла от камък, защото има по-добра топлинна защита. Дори при производството на панели в тях са монтирани уплътнения от топлоизолационен материал.



- Дървеният материал не пречи на облъчването, в сравнение с камък или бетон. Ето защо, рамката къща се счита за по-екологични. В дървена сграда е много по-лесно да дишаме, това е по-здравословен дух.

- Водопроводните тръби или кабелите могат лесно да бъдат скрити под подвижните панели за довършване на помещенията. Ако желаете, можете да направите промени стаи, тъй като по принцип, сградата все още няма носещи стени, и ако вземете някаква преграда, сградата не се срути като къщичка от карти.

- Сглобяемите къщи в нашата страна са построени сравнително напоследък, така че те определят живот от 50 години, въпреки че в Европа такива къщи се поддържат от векове.

- За да не приличат на съседи, дизайнерите са разработили голям брой проекти за клиенти за всеки вкус и предпочитание.

Ето защо, като поръчате къща, собственикът може да бъде сигурен за неговата оригиналност. И ако е изработена от качествени материали, ще продължи много години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Предимства при използване на товарен кранПредимства при използване на товарен кран
Тухлена къщаТухлена къща
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Конструкция на къщи до ключКонструкция на къщи до ключ
Пилотното шофиране е по-добре в строителствотоПилотното шофиране е по-добре в строителството
Предимства на къщи, издигнати от блокове с газобетонПредимства на къщи, издигнати от блокове с газобетон
Видове дървесина за изграждане на дървена къщаВидове дървесина за изграждане на дървена къща
» » Предимства на дървена дограма
© 2021 BggeHat.com