Предимства на рамката къща

Сглобяеми къщиКорпусни къщи в нашата страна имат друго име, те се наричат ​​канадски. Това се дължи на факта, че историята на тяхното строителство започва в Канада и северната част на САЩ. По-късно изграждането на телени рамки започна да се използва в европейските страни.

Рамковата конструкция е около 80 къщи в страните от Запада. Има мнение, че конструкцията на рамката не издържа на климатичните условия в нашата страна. Всъщност това мнение е погрешно, тъй като къщите, построени върху тази технология, са предназначени за температурен режим от -50 до +50 градуса.

В строеж на къщи в Тиюмен можете да полагате по-малко дълбоки основи. Това се дължи на факта, че рамката къща е по-лек в тегло, в сравнение с други видове къщи. На каменни къщи сезонните движения на почвите имат по-малко влияние. Времето на рамковата къща е много по-малка от къщата с подобна площ от тухли. Това е свързано със строителната технология. Изграждането на къща с рамки отнема около 3 месеца. И за изграждането на една тухлена къща ще отнеме около 8-10 месеца.



Известно е, че при изграждането на тухлена къща е необходимо време да се свие. В това отношение рамковата къща има предимството, тъй като времето за свиване не се изисква. В къща от този тип могат да бъдат населени веднага след завършване на ремонтните работи. Спестявания по строителни работи, свързани с привличането на машини за повдигане на тежки структурни елементи. Конструкцията на рамката изключва тежки елементи при изграждането на къща. Всички компоненти са доста леки и лесни за монтаж. Този тип къща е по-енергийно ефективна. За да се затопли такава къща, тя ще отнеме много по-малко енергия, отколкото за затопляне на тухлена къща. Освен това дървото е гъвкав материал, така че къщата е в състояние да издържа на различни деформации без разрушения.

Районните къщи са екологични. Този факт влияе положително върху здравето на жителите на къщата. Жилищният живот на къщата е 50 години, а с правилната грижа може да се използва до 100 години. Технологията на рамковата конструкция е проста, затова има много къщи проекти. Изпълнение на замислен проект е възможно дори за човек, който няма достатъчно опит в изграждането на къщи. Освен това в интернет и специални публикации можете да получите подробна информация за етапите на изграждане. Ако е необходимо, в рамката е лесно да се направи реконструкция на интериора, без да се навреди на цялата конструкция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Животът на рамката зависи от това, от какво зависи и от това как да се разшири?Животът на рамката зависи от това, от какво зависи и от това как да се разшири?
Сглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзкаСглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзка
Тухлена къщаТухлена къща
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
» » Предимства на рамката къща
© 2021 BggeHat.com