Характеристики и предимства на сглобяеми къщи

Много хора знаят, че рамковите къщи стават все по-популярни днес, но малцина знаят каква технология. Тази технология за изграждане на нискоетажни сгради е широко разпространена в следните страни: САЩ, Канада, Германия и Скандинавия. Къщите от този тип имат широк диапазон от температурни условия (от -40 до +40) и могат да бъдат монтирани практически във всеки терен. Единственият недостатък на тази конструкция е относителната ниска височина - до пет етажа.

Няколко думи за тази технология: Основната рамка на такива къщи е конструкция от дърво. Отвън рамката е покрита със специална мембрана, използвана за вятърна изолация. Тази мембрана осигурява добра въздушна обмяна, но не се изчиства от вятъра. Тогава стените се затоплят чрез поставяне на изолацията между усилващите елементи. След това стените са защитени от влажния въздух от помещенията чрез поставяне на паропреградата. Последното място е устойчива на влага плоча, която служи като основа за довършване. Поради посочените по-горе характеристики в дясната рамка къщи поддържат, комфортен климат през цялата година. Ето защо, каркасни къщи в Москва вече не е новина, безспорно предимство на тази технология е, няма нужда да прекарват времето си на изсушаване и свиване у дома, и на повърхността на вътрешната страна на къщата е готов за окончателно завършване веднага след строителството.



Предимства на изграждането на този вид къщи: Къщи от този тип стават все по-популярни ден след ден. Те съчетават най-добрите решения в областта на жилищното строителство, включително липсата на свиване на стените и топлината на дървото. Първото положително качество на рамковите къщи е икономиката. Изграждането на такава къща отнема 1,5 - 2 пъти по-малко дърво, отколкото при друг вид строителство. Второто несъмнено предимство е конструктивната твърдост и стабилност на такива къщи. Районните къщи практически не се подлагат на деформации, отлично запазват топлината и не се издухват от вятъра. В този случай теглото на външните и вътрешните стени е няколко пъти по-малко от теглото на стената, направено от друга технология. Следователно, цената на основаването на такава къща е много по-малка.

Третият плюс в касата на канадските домове е бързото им изграждане. Къщите с рамки са построени няколко пъти по-бързо от къщите в капиталовото строителство. И това означава, че не е нужно да чакате толкова дълго, за да завършите строителството, както при изграждането на друг тип къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Penoizol нова изолация за вашия домPenoizol нова изолация за вашия дом
Парна изолация, която да се постави в стената на рамкатаПарна изолация, която да се постави в стената на рамката
Изоспан изолация и бариера срещу параИзоспан изолация и бариера срещу пара
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Изграждане на къща бързо и евтино!Изграждане на къща бързо и евтино!
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
» » Характеристики и предимства на сглобяеми къщи
© 2021 BggeHat.com