Сглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзка

Сглобяеми къщи - плюсове и минуси, обратна връзка от нов собственик 1Сглобяемата къща е конструкция, основана на рамка, изработена от метал или дърво. Къщите, построени по технологията на телени мрежи, имат отрицателни и положителни страни. Темата на тази статия: "рамкови къщи - плюсовете и минусите".

Основни предимства

Тъй като обмисляме темата "рамкови къщи - плюсовете и минусите", трябва да събираме положителните и отрицателните страни в детайли, като се започне с цената.

Според ревютата, оставени от собствениците на рамкови къщи, следва, че изграждането на технология за телени мрежи е най-достъпният вариант за тези, които искат да построят къща по своему възможно най-скоро.

При изграждането на къщата, като се вземат предвид разположението на фондацията ще отнеме около три месеца (без да се вземе предвид изграждането на основата къщата може да бъде издигната за месец и половина).

Основните положителни страни на тази структура са и ниският индекс на топлинна проводимост (през лятото стените могат да се охлаждат, а през зимата - топлината). Можете да съберете структурата на рамката сами, без помощта на специалисти - просто следвайте основните принципи на wireframe технологията.

Положени тръби и електрически кабели могат да бъдат вътре в стените, което е много удобно. В подсилената основа къщата не се нуждае - ще бъде достатъчно, за да се издигне лека лента база. Структурата не се свива, така че можете да започнете да го завършвате веднага след монтажа.

Сглобяеми къщи - плюсове и минуси, обратна връзка от нови собственици 2

Допълнителни предимства на сглобяемата къща

Фабриката е избрана не само заради ниската цена и лесна инсталация, но и поради много други причини - например рамковата сграда е в състояние да издържа на големи атмосферни натоварвания (силни ветрове, снеговалеж).

Сглобяемите рамкови къщи имат такива предимства като:

  • екологосъобразност;
  • сеизмична устойчивост (структурата може да издържи до 9 точки);
  • липса на пропуски;
  • дълъг експлоатационен живот.

В допълнение към положителните аспекти тези къщи също имат отрицателни аспекти, които трябва да бъдат взети предвид при монтажа.

Сглобяеми къщи - плюсове и минуси, обратна връзка от нови собственици 3

Отрицателни характеристики



Тъй като на темата "рамкови къщи: плюсовете и минусите", положителните страни са описани подробно по-горе, тогава трябва да се занимаем с отрицателните аспекти.

Има две основни недостатъци:

  • звуково пренасяне на стени (това се дължи на липсата на монолитни тавани и масивни стени);
  • В кухината на стената мишките могат да започнат, тъй като топлоизолационният слой и облицовъчните панели не представляват пречка за гризачите.

Що се отнася до първия недостатък, той може лесно да бъде елиминиран чрез полагане на дебел слой от топлоизолационен материал - това е доста прост начин за решаване на проблем, който хората смятат за почти неразтворим.

Топлоизолаторът може да намали шума, но не е в състояние да го защити от бръмча на дадена конструкция, тъй като вибрациите от стъпалата и пренареждането на интериорни елементи се разпространяват в цялата къща, пренасяйки се до стените под формата на колебания.

Също така, негативните аспекти могат да бъдат приписани на факта, че няма да е възможно да се преработи сградата.

Рамковата къща е типична сграда. Възможно е да се даде индивидуалност на сградата само с оригинални довършителни материали.

Сглобяеми къщи - плюсове и минуси, обратна връзка от нови собственици 4

Допълнителни негативни аспекти

При избора на къща, трябва да се отбележи, че по време на операцията ще бъде необходимо да се смени нагревателя. Правете това на всеки 30 години. За да се смени старата изолация с нов топлоизолационен материал, е необходимо да се отстранят вътрешната облицовка и слоят за бариери срещу пара.

Струва си да се отбележи, че:

  • в случай на пожар сградата напълно изгаря (за да се избегне това, дървесината трябва да бъде предварително напоена със специални средства);
  • когато издигането на структурата е подложено на образуване на влага и гъбички (понастоящем се отнасят за региони с висока степен на влажност);
  • от силен вятър и вибрации, което причинява домакински уреди, структурата се разширява, което води до загуба на твърдост на рамката.

Сглобяеми къщи - плюсове и минуси, нова обратна информация от собственика 5

Технологията на издигане на къща от кадри

Етапи на ерекция:

  1. Design. Проектът на бъдещото строителство може да бъде съставен на хартия или чрез съвременни компютърни програми. Когато изготвяте проект, трябва да мислите през всеки детайл.
  2. Изборът на място под сградата. При избора на обект трябва да вземете под внимание нивото на подземните води и състава на почвата.
  3. Изграждане на лента / монолитна основа.
  4. След като покривният материал между фундамента е положен, стените се полагат.
  5. Външни и вътрешни работи.
  6. Покривна инсталация.
  7. Настройване на комуникациите.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операциятаРамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операцията
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Дървена къща, когато е по-добре да се построиДървена къща, когато е по-добре да се построи
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
» » Сглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзка
© 2021 BggeHat.com