Въз основа на канадската технология на панелните панели

Въз основа на канадската технология на панелните панели

Канадското строителство на панелни къщи е използвано в повечето страни повече от 40 години и независимо от климатичната зона такива къщи обслужват дълго време своите собственици в тропиците и Арктика. Трябва да се отбележи, че много частни домове в САЩ и Канада се изграждат само въз основа на тази технология, въпреки че е намерила своето използване в други страни, които включват и Англия, Япония, Австралия и, разбира се, Русия.

Важно е да се отбележи, че сегашната технология за изграждане на дървена конструкция от дърво с помощта на SIP панели се корени в традицията на техниките за работа с рамкови структури. Така че сегашният подход се различава в различен ред на подобрения, основният от които е, че днес е вероятността да се произведат почти всички елементи на бъдещата структура в заводите. Почти цялата работа се извършва директно в завода - на територията на един и същ клиент, се извършва само сглобяването на структурата, което отнема от два до четири дни, след което можете да започнете да правите декорации.

Най-важният предмет на тази технология на конструкцията на панелните панели са специалните SIP панели. Първоначално те бяха разработени от специалисти от Америка. Може да се отбележи, че панелът SIP се отличава със значителна степен на топлоизолация, практичност и дълъг експлоатационен живот. Освен това, при изграждането на корпус на панел, базиран на SIP панели, няма нужда от масивна основа, която позволява на клиента значително да намали разходите си.



Въпреки това тези къщи са много икономични от гледна точка на по-нататъшна експлоатация. Например, за отопление на панелна панелна къща от SIP панели, няколко пъти по-малко електричество се изисква, отколкото при вариант с отопление, да речем една тухлена стая. В резултат на това собственикът има шанс да се откаже напълно от използването на термични централизирани мрежи и да се изолира само чрез автономни действия, които струват значително по-малко.

SIP панелът представлява панел, състоящ се от три слоя - две чип ориентирани плочи, между които е слой от експандиран полистирол. Като закрепващ елемент обикновено се използва полиуретаново лепило.

Е, ако се интересувате от цените на земята за вашата къща - посетете сайта krasnodar-bazar.ru. Само там е всичко, за да изберете най-добрия сайт за вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамкостни панелни къщи за изграждане на уютен дом от готовите панели за няколко месецаРамкостни панелни къщи за изграждане на уютен дом от готовите панели за няколко месеца
Панелни радиатори за отоплениеПанелни радиатори за отопление
Отзиви от прегледи на панелите, недостатъци и предимства на панелитеОтзиви от прегледи на панелите, недостатъци и предимства на панелите
Сглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзкаСглобяеми къщи плюсове и минуси, нови собственици обратна връзка
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Строителна технология с 3D панелиСтроителна технология с 3D панели
Метални къщиМетални къщи
» » Въз основа на канадската технология на панелните панели
© 2021 BggeHat.com