Строителна технология с 3D панели

Изграждане на технология с помощта на 3D панели

В основата на тази технология е използването на 3D панели, които представляват форма пространствената структура, която се състои от пръти и телени мрежи, основен полистирол и слоя бетон, който се прилага метода торкрета и бетона.

Процесът на проектиране позволява почти всеки проект да изпълнява въз основа на тази технология. С помощта на подсилени панели специалистите по строителни фирми могат да издигнат структура от почти всякакъв размер и сложност. Всички методи за проектиране, които се използват за традиционните строителни системи, системни изчисления, които се извършват за обемен дизайн чрез специален софтуер - всичко това е възможно и за изграждане от 3D панели.

Основата за монтаж може да бъде монолитна - плоча или колан. За да бъде възможно изграждането на стени, са необходими подсилващи издания от мазето. Тези освобождавания са необходими за фиксиране на панелите, за да се предотврати смяната във всички посоки.

Монтирайте стените и започнете с ъглите на сградата. Завършвайки възлите по този начин, към тях се прикрепват и други панели. Дизайнът е труден. Панелите са монтирани върху докинг-пръта от армировката, разположена по периметъра на конструкцията, стъпалото е на половин метър.



За да се осигури твърдост на конструкцията, процедирайте по следния начин: панелите са свързани един с друг чрез телена мрежа. За образуването на единична рамка за подсилване на окото, всички стави се припокриват посредством свързващи мрежи и свързваща жица. Също така, всички връзки се фиксират с мек проводник, който се използва за захващане на рамката с обратна или конвенционална кука.

Можете също така да отрежете панел, за да направи по-лесно да ги монтирате в строго съответствие с проекта - можете да използвате инструмента за рязане или мелница за обикновен prokusyvaniya телена мрежа, а ядрото се реже с остър нож. Отворите за прозорци и врати се извършват по същия начин. Преди сглобяването се правят големи отвори, а малките могат да бъдат направени след сглобяването на стената.

Монтажът на монтажа на един етаж отнема около три дни. След като завършите инсталирането, можете да започнете да завършите работата си. Фасадата и интериорът могат да бъдат абсолютно всякакви.

Технологията на такава панелна конструкция е нова, но вече е добре развита и позволява изграждането на сгради в най-кратки срокове.

Е, ако се интересувате от инсталирането на производствено оборудване - посетете сайта mos-trans.ru. Само там най-добрите специалисти ще ви помогнат с инсталирането и инсталирането на производствено оборудване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамкостни панелни къщи за изграждане на уютен дом от готовите панели за няколко месецаРамкостни панелни къщи за изграждане на уютен дом от готовите панели за няколко месеца
Отзиви от прегледи на панелите, недостатъци и предимства на панелитеОтзиви от прегледи на панелите, недостатъци и предимства на панелите
Стенни стоманобетонни панелиСтенни стоманобетонни панели
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
Укрепване на стените на напълно сглобени сградиУкрепване на стените на напълно сглобени сгради
Пластмасови PVC панелиПластмасови PVC панели
Технология на издигането на къща от глътнителните панелиТехнология на издигането на къща от глътнителните панели
За какво е монолитният пояс?За какво е монолитният пояс?
Сандвич панел предимства на използванетоСандвич панел предимства на използването
» » Строителна технология с 3D панели
© 2021 BggeHat.com