Настилки nk и vibroprokatnye плочи

Монтажната работа е до голяма степен опростена при извършване на комбиниран, ненарязан покрив, направен от панели vibroprokatnyh. В този случай се извършват три основни процеса: монтаж на парапетни плочи, покривни панели и запълване на шевовете между долната и горната плочи на панелите и между парапетните панели и покривните панели.

Преди монтажните работи по всички напречни стени трябва да се направи маркировка по нивото, разположено на 100 милиметра до известна степен под опорната повърхност под покривните плочи. Според маркировките и шаблон с височина 100 мм се разпространява слой хоросан по горната част на напречните стени, покривният панел лежи върху тях. Ако действителната дебелина на хоросанния слой под панелите е по-голяма от проектираната, тогава, за да не изтласкате разтвора по време на полагането на панела, трябва да се добави фин чакъл.

Покривните панели трябва да бъдат монтирани пет пъти: такелаж, три монтажника и електрически заварчик. Ръководителят трябва да бъде разположен на земята - той ще провери правилността на размерите на панела, ще почисти вградените елементи и ще озове парапетните пластини и покривните панели.



Покривните панели са повдигнати с помощта на четири паяк, а карабите са прикрепени към монтажните панти за монтаж. На място тези панели ще бъдат инсталирани от трима монтажника, които трябва да бъдат разположени на преносими маси. Панелите трябва да бъдат подредени по двойки, последователно монтирани два панела между същите напречни оси на конструкцията, като се започне от крайната стена.

Попълване елементи монтирани панели веднага заварени постоянна комуникация помежду си и монтаж страни външни стенни панели.

Е, ако имате нужда от перонда плочки по време на ремонт или строителство, посетете arsceramics.ru. Само там ще намерите най-добрите керамични плочки с бърза доставка и разумна цена.

След инсталирането на покривни панели, монтирани парапети плочи, временно отделящия скоба с къса подпора, носещия участък, който е фиксиран към покривни монтажния панел инвентаризация цикъл. След това отстранете прашка плоча и неговите парчетата за напасване закрепва върху връзките с вградени заваръчни елементи на горната плоча на панела на покрива с горната външен панел стена и началото на парапетни плочи в района на тяхното съединяване. Разликата между справяне и покривните панели запълнени с изолация и покривен панел на горната плоча - разтвор.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики и предимства на фасадните термопанелиХарактеристики и предимства на фасадните термопанели
Стенни стоманобетонни панелиСтенни стоманобетонни панели
Таванът на сандвич-панелите е лесен и надежденТаванът на сандвич-панелите е лесен и надежден
Предимства и недостатъци на глинените панелиПредимства и недостатъци на глинените панели
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Завършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панелиЗавършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панели
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
Строителна технология с 3D панелиСтроителна технология с 3D панели
Укрепване на стените на напълно сглобени сградиУкрепване на стените на напълно сглобени сгради
За винил сайдингЗа винил сайдинг
» » Настилки nk и vibroprokatnye плочи
© 2021 BggeHat.com