Завършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панели

Искате ли вашият дом да бъде различен от другите? След това трябва да обърнете внимание на фасадните панели от фибростъкло. Плочките от фибростъкло, на първо място, трябва да се интересуват от хората, които се притесняват за екологичната чистота на продукта, тъй като тези продукти включват само естествени суровини. Тези плочи за 85 се състоят от цимент и 15 - минерални добавки (слюда, пясък) и целулоза. Поради това материалът може да се използва както за външни, така и за вътрешни облицовки.

Характеристики на панелите от фибро цимент

Фасадните панели от фибро цимент са 3 пъти по-устойчиви на замръзване, за разлика от тухлите. Облицовката перфектно толерира температурната разлика, дължаща се на влакнестата микрогранула, съдържаща се в състава. При по-ниска температура, гранулите се компресират, така че налягането на лед върху плочите се намалява значително. Поради това влакната дават на този материал качество, като еластичност, която не позволява образуването на пукнатини на фасадата.

Материалът за довършителни работи е доста лек, в сравнение например с плочи от порцеланови камъни. Това е доста удобно по време на инсталацията. В този случай има значително намаляване на натиска върху основата на конструкцията. Директният монтаж е много прост, за разлика от същата фасадна мазилка.

Поради факта, че върху повърхността на плочите има малък слой от лек катализатор, лесно е да се погрижите за тези панели. Понякога дори и малко дъжд е достатъчно, за да направи повърхността отново светла и чиста.



Фасадните фасадни плочи, които имат дебелина повече от 16 мм, са прикрепени към главната рамка посредством специални панелни брави, които се наричат ​​скоби. В плочи с дебелина до 14 мм, направете дупки и прикрепете към фасадните винтове, боядисани в цвета на панелите. За да направите шева не толкова видим, направете фуги.

Обхват на използване на влакнести циментови плочи

Плочите от фибростъкло се използват както в индивидуални, така и в многоетажни конструкции. В същото време може да се срещнат фасадни плочи, направени за тухли или камък. Можете да използвате пластините, за да изберете всеки стил, който е наистина уникален и подходящ за околния пейзаж. Благодарение на еластичността на материала, фасадата е много лесно да се адаптира към всяка форма на сградата. Тъй като плочите са чудесни за извити стени.

От огромна палитра можете да изберете цвят за всеки вкус. Можете да вземете панели с мраморни чипове, което ще даде текстурата на сградата. И ако тези плочи се натрупват в контраст с други строителни материали, например едно дърво, можете да получите двуизмерна илюзия за пространство. Изглежда доста привлекателен и оригинален.

Фасадните фасадни панели от фибростъкло могат да ви помогнат да реализирате архитектурните си решения. Фасадата на тази сграда никога няма да остане незабелязана.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Латиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панелиЛатиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панели
Аквапанел КнауфАквапанел Кнауф
Панели от гипскартон за фасадни работи в частно строителствоПанели от гипскартон за фасадни работи в частно строителство
Фасадни панели за външна стена декорация какво е това и как да го монтиратеФасадни панели за външна стена декорация какво е това и как да го монтирате
Характеристики и предимства на фасадните термопанелиХарактеристики и предимства на фасадните термопанели
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Фибро-циментови плочиФибро-циментови плочи
Азбестоциментни плочиАзбестоциментни плочи
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
Лепило за плочки Какво трябва да избера?Лепило за плочки Какво трябва да избера?
» » Завършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панели
© 2021 BggeHat.com