Сандвич панел, изработен от PVC

Подобно на много други видове "сандвичи" сандвич панели от поливинилхлорид имат подобна структура, която е твърд PVC плочи с междинен слой от полистирол или други топлоизолация пълнител.

Използване на пластмасови "сандвичи"

Производителите на PVC сандвич панели предлагат огромно разнообразие, което съответства на изискванията не само санитарни и противопожарна защита, но и отговаря на всички разпоредби на екологичните норми. Можете да си купите сандвич панел pvc на teploplast.com. Цената за сандвич панели pvc е на разположение на всички.

Този вид "сандвич" изработена от пластмаса е много широко използван в строителството на всички видове препятствия в държавните институции и служби, както и задължително условие за довършителни склонове на врати и прозорци отвори.

Предимства на PVC "сандвичи"



Какви са предимствата на PVC сандвичи пред други материали за облицовка? Огромен брой! Те са екологосъобразни и трайни, техният експлоатационен живот може да достигне до 100 години, независимо от лекото им тегло, такива панели са силно устойчиви на различни видове механични повреди. Благодарение на престижния си вид, те могат да се използват в почти всяка сграда, тъй като не изискват допълнителни разходи за довършителни работи. Температурните промени и атмосферните явления към тези панели също не са ужасни, тъй като подобни "сандвичи" имат отлични хидроизолационни свойства. Също така пластмасовите панели имат добра звукоизолация.

Монтажът на склонове от пластмасови сандвич-панели изисква значително по-малко време, отколкото ако склоновете са направени от гипсокартон.

Етапи от производството на сандвич от PVC

"сандвичи" са произведени от пластмаса чрез свързване на полиуретаново лепило листове от твърд PVC лист със сгъстен топлоизолация пълнител, след което модел се поставя залепени под топлина преса, която е предварително загрята до желаната температура.

Ако производственият капацитет не е толкова автоматизиран, тогава се използват хидравлични, пневматични или ръчни преси.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Топлоизолация на пластмасови прозорци какво казват специалистите?Топлоизолация на пластмасови прозорци какво казват специалистите?
Наклонени от сандвич панели, ние правим прозорец отворен независимоНаклонени от сандвич панели, ние правим прозорец отворен независимо
Монтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръцеМонтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Гаражът на сандвич панели е изпълнима задачаГаражът на сандвич панели е изпълнима задача
Инсталиране на дограма от пластмаса до ключИнсталиране на дограма от пластмаса до ключ
Ние правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръцеНие правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Таванът на сандвич-панелите е лесен и надежденТаванът на сандвич-панелите е лесен и надежден
Завършване на склоновете на врататаЗавършване на склоновете на вратата
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Предимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компаниятаПредимства на металопластичните врати от стандартните прозорци на компанията
» » Сандвич панел, изработен от PVC
© 2021 BggeHat.com