Балкони до ключ предимства

През последните години все повече собственици на апартаменти в желанието за разширяване на жизненото пространство решите да направите балкона на една малка, но много уютна стая за почивка, работа, чай и така нататък. В този случай, когато решавате проблема с добри прозорци, трябва да се внимава да завършите стените, пода, тавана и вътрешната изолация.

В случай на разминаване с балкон баня най-популярните довършителни материали за днес са дървени и пластмасови облицовки и МДФ плоскости. В случай на комбиниране на тези зони, в повечето случаи, балконското покритие се дублира с довършването на пода и стените в стаята. Когато оставяте зад балкона обичайната си роля и липсата на отопление, препоръчваме да обърнете внимание на решаването на въпроса за ефективната изолация. За това можете да използвате експандиран полистирол, минерална вата и някои други материали.

Как най-добре да използвате пространството на лоджиите и балконите? В такъв пространство етапа на остъкляване е необходимо предварително да се разглеждат възможностите за оптимално вариант полезна площ. Често, вместо ъглови секции от стъкло в рамката са сглобени непрозрачни панели сандвич панели. Поради това можете да получите ниша за инсталиране на шкаф, рафтове, хладилник и т.н. Възможно е да се разграничат следните етапи на работа при поръчване на балконска услуга "до ключ" в компанията newbalkon. Тази работа започва с подмяната на старите нискокачествени прозоречни рамки със съвременни металопластични структури.



В случай на разпореждане с премахването на балкона, преди да инсталирате прозорците са изработени от заваръчни работи, а след това подготвен предварително с метална рамка, монтирана изцяло нов балкон. След това се работи върху външната облицовка и топлоизолация, ако е налична. Някои бригади работници първо произвеждат кожата и едва тогава инсталират прозорци. Това, разбира се, е приемливо, но в повечето случаи кожата се прави след инсталирането на прозорците. В този случай липсата на видими кръстовища и шевове е точно осигурена. След тези две стъпки трябва да продължите с вътрешното покритие и завършване.

Как се формира цената на балкона до ключ? Това е може би най-чувствителният въпрос. Крайната цена се състои от разходите за материали и услуги. Важно е да запомните, че интериорната украса на балконите може значително да се различава в цената поради разликата в използваните материали и качеството на извършената работа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отопление на балконаОтопление на балкона
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Съвети за ремонт на балкона със собствените си ръцеСъвети за ремонт на балкона със собствените си ръце
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
» » Балкони до ключ предимства
© 2021 BggeHat.com