Как да отрежете склонове със сандвич панели?

Как да отрежете склонове със сандвич панели?

Анализирайки видовете покрития, в които се използват сандвич панели, е необходимо да се разбере какво представляват тези материали и какви са характеристиките им. Сандвич панели - това е нормална пяна пластмаса с пластмасово покритие от двете страни и това показва отличното спестяване на топлина в помещението. Като мислите как сандвич панели могат да бъдат отсечени наклони, трябва да закупите релси от дърво, които трябва да бъдат инсталирани по целия периметър на работната база. Барове са закрепени с нокти, но не забравяйте за нивото. Процесът на закрепване трябва да се извърши с винтове за дърво, е много лесно да се направи това, ако отвертката е близо.

След това трябва да лепирате мрежата на светкавицата, като използвате PVA лепило по едно и също време, тогава трябва да свършите работата по грунд и шпакловка. След като изчака малко време, е възможно да се шлайфа повърхността с абразивна решетка №220. Цялата работа по довършване на склоновете е завършена след боядисване, трябва да се извършва с акрилна боя. Ако трябва да направите дървени склонове, тогава за тази цел трябва да използвате облицовка, която се счита за материал за декорация, може да се използва извън сградата. Този строителен материал, последният път беше много популярен и много господари го знаят. Прикрепването му трябва да се извършва с предварително приготвени барове, като се използват скоби. Процесът на работа е много бърз и можете да се насладите на миризмата на дърво.



Е, ако се интересувате от всичко за работата на нулевия цикъл при построяването на къща - посетете сайта nulevik-svai.ru. Там ще ви помогнат да подготвите добра и надеждна основа за вашия дом.

Друг начин да направите склонове е с гипсокартон. Обикновено за това се използва лепило. За да направите това, трябва само да преминете стените с акрилен грунд, след това да нанесете слой лепило на GCR и да приложите сухото строителство към него. Материалът с лепило се улавя незабавно и това допринася за много бърза работа. След това всички шевове трябва да бъдат залепени с лепенка и мазилка на всички инсталирани довършителни материали по склоновете. Крайният етап от работата ще бъде залепване и боядисване на инсталирания материал.

Самият гипсокартон е много практичен в употреба и по време на монтажа не трябва да имате никакви проблеми, защото лепи добре без да се полагат специални усилия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гараж от сандвич панели със собствените си ръцеГараж от сандвич панели със собствените си ръце
Топлоизолация на пластмасови прозорци какво казват специалистите?Топлоизолация на пластмасови прозорци какво казват специалистите?
Наклонени от сандвич панели, ние правим прозорец отворен независимоНаклонени от сандвич панели, ние правим прозорец отворен независимо
Монтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръцеМонтаж на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Гаражът на сандвич панели е изпълнима задачаГаражът на сандвич панели е изпълнима задача
Ние правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръцеНие правим склонове на пластмасови прозорци със собствените си ръце
Таванът на сандвич-панелите е лесен и надежденТаванът на сандвич-панелите е лесен и надежден
Завършване на склоновете на врататаЗавършване на склоновете на вратата
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
» » Как да отрежете склонове със сандвич панели?
© 2021 BggeHat.com