Комплект от къщи, изработени от глинени панели

Технологията SIP е техника за бързо издигане на строителството, която се използва почти половин век в различни страни по света. С неговата помощ можете бързо да изградите качествени и модерни жилища, характеризиращи се с отлични характеристики на здравина и отлични топлоизолационни свойства.

Основното предимство на тази технология е производството на къщи в специални предприятия. Тук те впоследствие се оформят икономка, която се премества на строителната площадка и провежда по-нататъшно инсталиране. Този подход осигурява високоскоростно и приемливо качество на инсталацията.

В наши дни има многобройни проекти, за които се правят специални комплекти на базата на CIP панели. Сред тях са частни хотели, селски къщи, селски къщи и вили. В състава на такава къща набор от CIP панели от фабриката включва всички структурни елементи на сградата. По искане на клиента могат да бъдат направени редица промени в стандартния набор от къщи, отговарящи на неговите изисквания.

Изграждането на къща, използваща сандвич панели, се извършва без дълбока и мощна основа. Това се дължи на ниското тегло на икономката. Каквото и да е, обаче, препоръчва се дълбочината на фондацията да се изчислява за всеки отделен проект, като се вземат предвид броя на етажите на сградата и характеристиките на земята.



Цената на комплекта за дома може да бъде различна, което се дължи на нивото на сложност на дизайна. Освен това общата цена, която традиционно се изчислява на "квадрата" на материала, се влияе от дебелината на панелите. Ето защо набор от елементи за изграждане на къща в студената зона е по-скъп.

Съставът на стандартния комплект къщи включва стенни панели, прегради, тавани и покривни панели. В точките, при които се очаква максималното натоварване, панелите SIP се подсилват допълнително с помощта на бар.

При построяването на такава къща първо се поставя специална рамка върху основата, към която са закрепени панелите. Тъй като при фабричните условия елементите на къщата са прецизно регулирани, тяхната инсталация е съпроводена от трудности изключително рядко. Както показва практиката, малък екип от специалисти е достатъчен, за да построи такава къща. Гарантираното качество на инсталацията се осигурява от фабричните брави, ориентирани към свързването на панелите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на модулното строителство на къщиТехнология на модулното строителство на къщи
Рамкостни панелни къщи за изграждане на уютен дом от готовите панели за няколко месецаРамкостни панелни къщи за изграждане на уютен дом от готовите панели за няколко месеца
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Изграждане на къща бързо и евтино!Изграждане на къща бързо и евтино!
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Брус от дълбините на вековете до наши дниБрус от дълбините на вековете до наши дни
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
» » Комплект от къщи, изработени от глинени панели
© 2021 BggeHat.com