Изграждане на къща бързо и евтино!

Изграждане на къща - бързо и евтино!

Ако искате бързо и евтино да построите комфортен дом, тогава къща с рамкови панели или къщи от профилирани греди - това е за вас. Предимството на такива къщи е, че те са сглобени в доста кратко време, са издръжливи, надеждни и не изискват никаква специална поддръжка по време на операцията.

Всички елементи на такава къща се произвеждат в индустриални условия в строго съответствие с избрания от вас проект, след това тези доста масивни щитове от залепени греди се доставят на строителната площадка. Очевидно предимство на конструкциите, направени от такъв материал, е, че практически не дават течение.

Прецизно изработените панели не създават проблеми за самостоятелно сглобяване на къщата, което прави възможно веднага след сглобяването на къщата да започне довършителната работа.

Друго важно предимство е, че такива къщи имат сравнително малко тегло, което значително улеснява процеса на изливане и подготовка на основата, а също така ви позволява да правите без използването на тежки машини.



Къщите от рамковите панели се издигат сравнително бързо, което ви позволява да подготвите подслон за цялото строително оборудване. Разбира се, такива къщи не са толкова издръжливи и огнеупорни в сравнение с тухлени или блокови, но съвременните технологии на обработващи материали позволяват бързото компенсиране на тези недостатъци.

С помощта на компютърно изчисляване и моделиране на детайлите на къщата се постига висока точност на тяхното производство и няма проблеми при монтажа на елементите на конструкцията, което прави възможно да се направи без привличане на квалифицирани строители.

Външните стени на такива къщи са подсилени с дъска, обработени с огън и антисептични импрегнации, след което те са облицовани с всякакви довършителни материали за фасади или сайдинг, като са разрешени тухлени стени.

Както и при всяка конструкция, всичко започва с изливане на основите, тъй като къщите от панелни блокове се отличават с лекото си тегло, основата на лентата може да се напълни с леки, но като се има предвид броят на етажите. На следващия етап рамката се сглобява, едновременно, в съответствие с проектната документация, монтирани готови номерирани модули. След извършване на тези работи е възможно да се продължи с изолацията на конструкцията, по-добре е да не се пестят изолационни материали, тъй като добрите, качествени нагреватели ще спестят топлината и съответно материални активи в бъдеще. Поставете изолацията в отворите, образувани от рамката на рамката, при спазване на мерките за парна изолация, след което можете да продължите с монтажа на врати и прозорци.

На последния етап покривът е монтиран, покривният материал може да бъде избран в съответствие с Вашите практически и естетически предпочитания. След завършване на вътрешните довършителни работи, ще получите качествено и комфортно настаняване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операциятаРамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операцията
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Припокриващо устройство за таванаПрипокриващо устройство за тавана
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Технология за производство на залепени гредиТехнология за производство на залепени греди
» » Изграждане на къща бързо и евтино!
© 2021 BggeHat.com