Технология за производство на залепени греди

Технология за производство на залепени гредиЛепени лъчи - материал, който се използва широко в съвременното строителство. Причината е в отличното му представяне и някои други предимства. Залепената лента може да се похвали с красива гладка повърхност. Освен това нейното несъмнено предимство може да се счита за незначителна деформация. Сградите, изработени от ламиниран фурнир дървен материал практически не дават течение (най-малко стойността на този индикатор не надвишава 2).

Лепеният лъч осигурява сравнително висока точност на връзката и плътността на джантите. Благодарение на това, в тези къщи се създава надеждна топлоизолация на стените. Освен факта, че този имот е предимство само по себе си, това ви позволява да не чакаме момента, в къщата ще изготви и веднага да пристъпи към интериора на стените и фасадата работа.

Дървеният дървен материал има ли недостатъци? Основната е доста високата цена на материала. Освен това материалът не отговаря на стандартите за енергоспестяване, приети в нашата страна. Това означава, че отоплението на къщата ще трябва да похарчите доста пари, тъй като няма смисъл при извършването на външна изолация на стените, затваряйки красотата на естественото дърво.



Каква е разликата между залепения лъч и обичайната? Неговата структура може да бъде сравнена с дизайнера, някои от които са залепени заедно. Лепените лъчи се сглобяват от дъски, които се наричат ​​ламели. Влакната на съседните ламели са разположени по такъв начин, че формират различни посоки. И това осигурява лентата с висока якост. Процесът на производство на този материал е както следва.

Гредата е направена предимно от иглолистна дървесина. Този материал в магазина е първо рязан и след това подложен на преработка в сушилни камери. Но ги поставете в мек режим. Там дървото се суши до относителна влажност от 6-10. След това сухите преформи се екструдират от всичките четири страни при индустриални условия. По този начин се получава точната геометрия на ламелите, след което те се сортират и след това се слепват под налягане в една лента. В същото време за залепване използваме екологични водоустойчиви съединения, които не лишават дървото от способността да "диша". Залепената лента вече е профилирана на специална машина. На този етап жлебовете и ръбовете се смилат съответно върху долната и горната повърхности (те могат да бъдат отрязани от един до четири). Завършената лента също трябва да бъде третирана със специален антисептик.

Ако искате да купите фалшиви продукти за вашия дом - посетете сайта patifer.ru. Само там е всичко, от което се нуждаете за елегантен интериор във всяка стая.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материалКъщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материал
Реалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщатаРеалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщата
Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщиКъщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Къщи от дървоКъщи от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Характеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материалХарактеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материал
Покриване от металПокриване от метал
» » Технология за производство на залепени греди
© 2021 BggeHat.com