Пожароустойчиви дървени къщи

Обърнете внимание - преминавайки през селата, разположени по протежението на маршрута, често можете да намерите цели села без празни места, с разбити и изкривени къщи, за жилища, които вече не са подходящи. Често има и пепел на мястото на бившите села. И ако имате желание да построите дървена къща в селото, с такъв спектакъл веднага изчезва.

Наистина, при невнимателно боравене с огъня на дървената къща огънят заплашва, а с течение на времето къщите от дърво мивка и се превръщат в черно, ако къщата няма допълнителна обзавеждане. Но всички тези проблеми не могат да се появят в къщи, изработени от ламиниран фурнир дървен материал. Този материал е новост в жилищната сграда и има много предимства пред традиционния закръглен бар.

В огъня не гори

Голям брой експерименти и тестове показаха, че залепеният лъч е материал с най-високо ниво на огнеустойчивост. Това свойство на гредите се дължи на технологията на неговото производство: гредите са залепени заедно под пресата, няма пукнатини и пукнатини между тях и този материал не може да се запали. За да не може да се изгори, е необходимо непрекъснато да се действа върху него със силен огън за поне пет минути.



В случай на пожар, опасността за живота на хората не е само пожар. Хората често умират от изгаряния не са получени по време на пожар, но от отравяне всички видове опасни газове, които при висока температура отделят много строителни материали, като например плочи за таван и различни покрития. Достатъчно е да се вдишва няколко пъти такъв газ, за ​​да се отрови човешкото тяло. Ако, обаче, се запали ламиниран фурнир дървен материал, той не създава за хората, които са в сградата или в непосредствена близост до него, не съществува опасност за здравето, както и в производството на ламиниран фурнир дървен материал с нетоксично противопожарно импрегниране, като пожарозащитните.

За тези, които се страхуват от пожар в дървена сграда, най-доброто решение е да се построи къща от залепени греди. Използването на негорими материали става особено важно, след като през лятото на 2010 г., необичайно суха, предизвика много горски пожари в централната част на страната, и на юг, унищожаване на голям брой къщи, вили, бани, градини.

Вярно е, че подготовката за изграждането на дървена къща, заслужава да се отбележи, че поради нарастващата популярност на залепени греди, търсенето на къщи от него се увеличи рязко, което доведе до повишаване на цените.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да затопли дървената къщаКак да затопли дървената къща
Оформлението на дървената къщаОформлението на дървената къща
Къщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материалКъщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материал
Реалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщатаРеалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщата
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Къщи от дървоКъщи от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
» » Пожароустойчиви дървени къщи
© 2021 BggeHat.com