Оформлението на дървената къща

Оформлението на дървената къща

Сградите от дърво са винаги популярни. Те привличат не само материала на строителството, но и големите възможности за реализиране на идеите, капризите на техните собственици. В края на краищата, почти всеки занаятчия може да построи такова жилище със собствените си ръце. Той е в състояние да положи основите, да повдигне стените, да завърши, както и цялостното оформление на дървената къща.

Къща 10x10

Разпределение на двата етажа на вилата от бара 10 до 10

Може би, когато го развиваш, няма да може професионално изгответе чертеж на къщата си.
След това ще се опита да състави всички елементи, детайли, схеми, които изискват подобни проекти. И ако това ще бъде малка къща 6х6, тогава изграждането на такъв едноетажна частна къща, дори с изолирана таванска едноетажна къща, това няма да отнеме много време.

дизайн

Има мнение, че дървените жилища изглеждат като остарели селски структури. Това не е така, достатъчно е да се обърнете към интернет. Публикувани са различни чертежи, рисунки на много красиви къщи от дървен лъч, както и не по-малко привлекателни - от обработен дървен материал. Специализирани строителни фирми ги предлагат на всеки, който иска. И всеки потребител може да ги изтеглите и напълно безплатно.

В World Wide Web е лесно да се намери разнообразие от готови строителни проекти и снимка на частна къща, изпълнението на които е възможно със собствените си ръце.

вила 6x9

Оформлението на дървената къща размер на 6 × 9 метра

Те също така са лесни за изтегляне на всеки потребител. Публикуваните рисунки могат да вдъхновят чудесни идеи и рисуване на бъдещата къща с мезонет. За да не губят първоначалните намерения, те трябва да бъдат отпечатани: да опишат или, ако е възможно, да извлекат методи, методи и схеми за тяхното прилагане.

Преди да построите къща със собствените си ръце, е важно да разгледате следните въпроси:

  • От парите, които ще бъдат изразходвани за построяването на къща;
  • Относно наличието, наличието на строителни материали, като например нарязан дървен материал от трупи или слепени греди;
  • Възможност за безпрепятствено доставяне на строителната площадка.
Къща 6x6

Подробно разположение на къщата 6 × 6 от дърво с веранда

Ето защо, гледайки в интернет подходящи проекти, които придружават подробните чертежи, не бързайте да ги изтеглите. Те са представени много добре за рекламни цели, но често не отразяват инженерни решения.

Важно е да се сравнят практическото им прилагане с техните финансови, технически възможности. Както се казва, че е лесно да се изготви, трудно е да се изгради.



Строителни материали

Най-често се строят дървени къщи:

  • От закръглени трупи;
  • От лъч обикновени, профилирани или залепени.

От древни времена сградите в селата са построени от общ необработен дървен материал - кръгъл дървен материал. Тъй като е смолиста, селското жилище е наситено с бактерицидни вещества и удивителна дървесна миризма. Задължително в тази къща е печката, в която те готвят гореща храна.

По стените й домакинството се опитваше да рисува цветни мотиви. За отоплението на всички стаи се допълва с малка печка. Технологията за изграждане на такива жилища е нещо от миналото.

Сега необработената гора практически не се продава. След обработката тя е под формата на бар или кръгли трупи. Този строителен материал е с висока якост, е екологичен и има забележителни топлоизолационни характеристики.

къща от 6x8 бар

Проектът с планиране на двуетажна къща 6 × 8 от бар

Той има естествен, естествен модел, който е почти невъзможно да се направи, като се повтаря естествената му привлекателност. Секционният чертеж на кръгъл лог е идеален кръг, чийто размер е еднакъв по цялата му стандартна дължина. Просто е невъзможно да получите такъв дървен материал със собствените си ръце без подходящо оборудване.

Качеството на залепени греди, както и кръгли трупи, е много високо. Стените на сградите от тези строителни материали изглеждат страхотно. В допълнение, те са по-малко податливи на свиване, което е неизбежно през първите години на работа.

Всеки обаче има свои собствени особености. Дървеният материал от дървесината е монолит от пресовани и залепени дъски. Едната му страна може да бъде с форма D. След това сградата изглежда, сякаш са били използвани кръгли трупи по конструкцията.

дървена къща 8x10

Оформлението на вилата е 8 × 10

Най-лесният начин да построиш къща със собствените си ръце от дървена къща. Този четириъгълен дървен материал има чаши за кацане и жлебове, които са точно подготвени на фрезовата машина на специална дъскорезна машина. Благодарение на което монтажът на сградата е лесен и бърз. Чертеж на профила му е правоъгълна фигура с шип и жлеб. Те са необходими за монтаж, осигуряване на гредите в една система от ловни венци. Това е технологична новост в строителната индустрия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на къщи с веранда и таванско помещениеПроекти на къщи с веранда и таванско помещение
Разпределение на къщата от бараРазпределение на къщата от бара
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Проекти на къщи за 8 спалниПроекти на къщи за 8 спални
Проекти и оформление на къщи от дървената къщаПроекти и оформление на къщи от дървената къща
Схеми за отопление на едноетажна къщаСхеми за отопление на едноетажна къща
Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111
Оформлението на едноетажна къща 9x9Оформлението на едноетажна къща 9x9
Вила 7x7Вила 7x7
Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8Оформлението на едноетажна къща е от 8 до 8
» » Оформлението на дървената къща
© 2021 BggeHat.com