Разпределение на къщата от бара

Разпределение на къщата от бара

В строителната индустрия дървесината винаги е била популярна. Но днес, по време на управлението на пластмаса, полиетилен, той придобива специално признание. Той е чист, екологичен, запазва топлината, издръжлив и е много привлекателен със своя естествен модел. Всички тези качества са решаващи при избора на материал за изграждане на вашата собствена къща със собствените си ръце.

къща от дърво 6х6

Разпределение на всички етажи на къща от 6 × 6 дървен материал

Разработване на проекти

Всеки господар на къщата се интересува от оформлението на къщи от бар. Можете да го разработвате сами или да го изтеглите от интернет. Освен това, тя е напълно безплатна. Ако няма умения за правилно изготвяне на чертеж на бъдещата сграда, можете да направите свои собствени скици с указание за размера и конкретното разположение на стаите на бъдещото жилище. Световната мрежа е пълна с информация за жилищни къщи от малък размер 6х6, както и просторни къщи с площ над 8x8 метра. От тях можете да научите много за авторски проекти.

Но преди да го построите сами, трябва да получите необходимия документ - разрешение за строеж. И за изграждането на жилище с гараж можете да се свържете с специализирана строителна фирма. Има стандартни дизайни на къщи от различни размери, готови чертежи на всички елементи.

дървена вила 8х8

Оформлението на двуетажна къща, изработена от дървен материал с размери 8 × 8

Представете ги или предлагайте да извършите работа по индивидуална поръчка. Това обаче ще струва повече.

Материал за строителство

До майстора на къщата, който реши издигнете къща от дървена къща, имате нужда от поне първоначално познаване на сградния лъч. Произвежда се в два типа:

  • Строителни материали от квадратна или кръгла секция, изработени от твърди трупи;
  • Лепени греди, които се състоят от дъски, закрепени със специално лепило.

За изграждането на сгради се използват следните сортове от обработено дърво:

  • Профилна шина, която за съединяване и ускоряване на монтажа има специални вдлъбнатини и рязане;
  • Дървесина от пресовани залепени дъски;
  • Циркулярни кръгли трупи.

Профилната лента, за разлика от традиционния лог, има определена форма в резултат на високотехнологичната обработка.

къща оформление 6x8

Планиране на дървена къща с таван с размери 6 × 8

Чертеж на профила му е правоъгълна фигура с докинг канали. Тя е по-подходяща за изграждане на сгради от себе си. Неговото предимство: стените не изискват допълнителна изолация, уплътняващи канали.

В хода на инсталацията се ускорява много благодарение на системата "spike-groove", която функционира в съответствие с принципа на сглобяване на детски лего игра. Изграждането на едноетажна сграда ще отнеме около 2-3 месеца, дори ако я построите с таван.

И ако външната страна на профила има формата на половин овал, тогава малка къща 6х8 или жилище със среден размер 8x8 ще изглежда като приказка от кръгли трупи. Лепеният дървен материал също се използва широко в строителството, въпреки че струва повече от обикновен дървен материал. Масовото производство на него стана не толкова отдавна. Тя е по-силна от солиден дневник. За разлика от това тя дава малко свиване на сградата - по-малко от 1. Не се изисква изолация на стени. Много фирми предлагат модерни дизайни на къщи от този нов материал.

къща от дърво 10х10

Проектът с оформлението на всички етажи на двуетажна къща от 10 × 10 дървен материал

Тя е сравнително лека, така че проектирането й за едноетажна сграда не изисква сложна основа. Въпреки това, поради лепилото, екологичната чистота на дървото намалява.

Дървото, което след обработка на специално оборудване има еднаква дебелина по цялата си дължина, се нарича закръглено. Чертежът на секцията е идеален кръг. На строителния материал няма кора, възли, пукнатини. Ето защо, стените от нея без допълнително завършване имат чист естетичен вид. За да се ускори монтажа, дървеният материал се продава с готови канали за полагане по цялата дължина. Това намалява целия период на строителството.

Стандартната дължина на шината е 6 м. Ето защо, кога къща оформление 6x9, както и 6х8, технологията на полагане по различни по дължината на гредите трябва да бъде такава. Всяка корона на надлъжната стена има две части. Отляво основната част е стандартната шест маркировка вдясно - липсващите 3 или 2 метра за девет или осемметровата страна.

къща от дърво 8х10

Оформлението на дървена къща 8 × 10

За да поставите следващата връзка, те се обменят на места: отляво има док, а отдясно е основният 6-метров бар. Това редуване се прилага към чертежа в процеса на проектиране. След това се извършва, за да се осигури силата на цялата сграда.

За сгради 8x8 или вила 9x9 може да бъде поръчан лъч с подходяща дължина на дъскорезница. След това силата на стените ще бъде осигурена, без да се променят частите на всяка корона. но при построяването на къща 8х9 Десет метра дървен материал в дървообработващото предприятие може да не е.

Къща 10x10

Къща проект 10 × 10 с планове за всички етажи

Тогава осем-метровите лъчи очертаваха само напречните стени и надлъжните - според техниката на полагане, разглеждани на примера от 6х9. За да изградите всяка връзка, ще трябва да редувате лъча с различни дължини. По-долу са основните части от проектите.

Архитектурна част

Общият чертеж отразява целия сайт на строителството, външен вид и рисунки на къща с таван, покривна форма, разположението на основите, разположението на отворите на прозорците, вратите, удължаване с гараж. Ако се окаже, че парцелът не е достатъчно голям, за да построи къща 9x9 или площ от 8x8, тогава е необходимо да се построи къща 6x8 или дори по-малка - 6x6.

Инженерни комуникационни проекти

Те са много трудно да се развиват и прилагат сами. Следователно ще е необходимо да поканите професионални професионалисти.

За изграждането на цялата къща е важна информация за дължината на газопровода, електрическото окабеляване, водоснабдяването и канализацията, която трябва да бъде планирана много компактно. Например, за да запазите баня в къщата са поставени от край до край с кухня.

Вътрешно оформление на къщата

Всички споменати къща с размер 8х10, могат да настанят помещенията, необходими за комфортен престой на средното семейство. Ако пространството 6x6 или 6x8 не е достатъчно, то на тези квадратни метри е възможно изграждане на двуетажна къща. И една полезна жилищна площ може да бъде увеличена от затоплена таванска стая.

Обикновено такива ограничени размери са построени селски къщи. И те имат своя специфичност. Например, ако имате намерение да останете само през топлия сезон, наличието на барабан е по избор.

къща с таван 9x9

Пример за планиране на къща от дърво с таван 9 × 9

Все пак за всеки от тях се изисква минимум:
  • Спалня, една или повече;
  • Кухня като стая за готвене и хранене;
  • Всекидневна или обща стая за събиране на всички членове на семейството и гости;
  • баня с тоалетна;
  • Възможно продължение къщи с гараж.

Структурата на 6х6, по правило, е по-подходяща за даване, в която можете да прекарате известно време в топлия сезон на годината. Това е бюджет едноетажна къща. Издига се в малки крайградски зони. Чертежът му е прост - разделяйки цялата площ на три стаи: една - 16,5 м2, втората - 10, 5 и третата - 5,7 м2.

В дача собствениците, техните деца и гостите прекарват по-голямата част от времето си във въздуха. Ако съпрузите идват тук сами, съпругът ходи цял ден с гараж. Съпругата по това време ще порови в градината. В стаите, като правило, никой не седи. В това отношение най-голямото жилищно пространство е разпределено в спалнята. къща оформление 6x6 Средният размер на стаята обикновено е за кухнята и трапезарията. Тук можете да се срещнете с гости, да се грижите за вкусни ястия. Останалите измерватели, от които минимум 1,5 m2 са отклонени за баня оборудване в къщата, се използват като входно антре. Складово помещение с гараж може да бъде разположено в мазето. Разбира се, ако къща с мансарда, тогава вътрешното му оформление ще се промени малко. И за двуетажна сграда ще бъде съвсем различно.

Това пространство ви позволява да разгледате по-пълно не само броя на членовете на семейството, но и желанията на всеки от тях.

Промяната на схемата също ще доведе до това стълби към втория етаж на къщата, без които в такива сгради не може да направи. Когато планирате стаи на първо място трябва да бъде функционалност, а не фън и фън шуй съвети. И за да се предпази от плесени, гъбите не могат да се справят без подходящо лечение. Това може да се направи и със собствени ръце, като се използват съвременни консерванти и дезинфекционни разтвори, които винаги могат да бъдат закупени на местния пазар.

дървена къща 6x8

Оформлението на вилата е 6 × 8

Използването им в затворени помещения трябва да е безопасно за обитателите на къщата.

Проектите на едноетажна сграда от 6x8 или 6x9 практически не се различават от 6x6 къщата, разгледана тук. Само малко пространство може да бъде разпределено входно антре, както и баня с душ кабина. Но оформлението на къщата 8x8 ви позволява да увеличите броя на спалните.

Друго нещо е квадратна къща 9x9 или правоъгълна 8x10. Те, дори ако сградите са едноетажни, имат много повече възможности за удобно живеене. Като заема площ от 80 м2, еквивалентна на четиристаен апартамент. Тук вече можете да увеличите кухнята, хола, броя спални. Баня за обзавеждане на банята. Ще има възможност до кухнята да се постави килер.

Такава къща с гараж е подходяща за постоянно пребиваване както в градската зона, така и в крайградската зона. В града няма да има проблеми с отоплението, но в дачата имате нужда от печка или котелно. Ако построите двуетажна къща на този 8x8 квадрат или 8x10 правоъгълник, тогава тя ще бъде истински имения. Вярно е, че е почти невъзможно да ги издигнете сами и със собствените си ръце.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на къщи с веранда и таванско помещениеПроекти на къщи с веранда и таванско помещение
Софтуер за домашно планиранеСофтуер за домашно планиране
Как да направите къща оформлениеКак да направите къща оформление
Свободен софтуер за създаване на чертежиСвободен софтуер за създаване на чертежи
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Проекти и оформление на къщи от дървената къщаПроекти и оформление на къщи от дървената къща
Оформлението на дървената къщаОформлението на дървената къща
Уникални характеристики на къщата от дървесинатаУникални характеристики на къщата от дървесината
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
» » Разпределение на къщата от бара
© 2021 BggeHat.com