Затопляне на дървена къща

Затопляне на дървена къща

Сега хората все повече мислят за това как да запазят здравето си и здравето на своите собствени деца дълги години, защото предпочитат естествените строителни материали. Според този фактор, все повече и повече семейства избират дървени къщи, които се различават по отношение на тяхната екологична съвместимост. В такова жилище винаги ще бъде тихо и безшумно, тъй като дървото има шумоизолационни качества. Но когато къщата е планирано за постоянно пребиваване, както през зимата, и през лятото, има спешна нужда от затопляне на къщата, което прави живота има по-комфортно и удобно, което ви позволява да спестите значително при нагряване.

За да може топлината да се поддържа най-добре, е необходимо да се затопли дървената къща както отвън, така и отвън. И вътре в нея е необходимо да се използват най-силните строителни материали, а отвън - най-порьозната, която, без съмнение, ще помогне да се намали количеството влага в стаята.

За съжаление, затоплянето на дървената сграда вътре има недостатък, тъй като системата, в която е поставена изолацията, има голям размер, което значително намалява площта. И когато къщата не се различава в големи обеми, няма смисъл да се изолира вътре.

Какви строителни материали се използват за изолиране на дървена сграда?



Е, тук ще намерите всичко за почистване на вашата канализация. Така че посетете сайта ilosos.su и разберете всичко, от което се нуждаете, за нормален отток във вашия дом.

За да изолират къщата от дървото на улицата, като правило, прилагат минерална вата, тъй като този строителен материал е мек и прост, има ниска цена и идеално запазва топлината.

Когато къщата е направен от гладки плоски пластини вместо трупи, тогава той трябва пароизолация, която позволява изпускане на стените, не позволява да се съберат влага и предотвратяване на гниене. Като строителни материали за него можете да използвате не само специална филмова бариера, но и лента и покривен материал.

Освен това трябва да се изработи матрица на плаки е широки 5 см и 10 см ширина. Ребро дъски, прикрепена към стената сграда, при което ширината между тях трябва да бъде няколко cm по-малко от дебелината на изолацията.

Когато парната бариера и основата са подготвени, възможно е да се преодолее решението как да се извърши затоплянето на дървената къща отвън, така че топлината в нея да се поддържа най-добре. За тази минерална вата се полагат на 2 слоя, но така, че между нагревателя и дъските няма празнини. След това трябва да осигурите жилище с хидроизолация, затова специален филм е задържан в рамката, поддържайки водата и не позволявайки тя да влезе вътре, а да пусне пара.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Затопляне на дървена къща навънЗатопляне на дървена къща навън
Топлоизолация на дървена къща отвън с пластмасова пянаТоплоизолация на дървена къща отвън с пластмасова пяна
Затопляне на рамката къща навън с екологична изолацияЗатопляне на рамката къща навън с екологична изолация
Проекти и оформление на къщи от дървената къщаПроекти и оформление на къщи от дървената къща
Как мога да затопля стара селска дървена къщаКак мога да затопля стара селска дървена къща
Срокът на експлоатация на дървена къща, както и по-дългият срокСрокът на експлоатация на дървена къща, както и по-дългият срок
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Как да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътреКак да изолирате стените с минерална вата в дървена къща отвътре
Най-екологична изолация за дървена къщаНай-екологична изолация за дървена къща
Затопляне на стари тухлени и тухлени дървени къщиЗатопляне на стари тухлени и тухлени дървени къщи
» » Затопляне на дървена къща
© 2021 BggeHat.com