Технологията на издигане на къща от залепени греди

Технологията на издигане на къща от залепени греди

Дървената архитектура в Русия винаги е била един от най-често срещаните, които не се правят само от дърво - от къщи и кораби, и завършват с прибори за хранене. Днес строителството на дървени къщи е по-популярно от всякога - в допълнение към факта, че дървените къщи могат да бъдат построени в почти всякакви условия, те също отговарят на съвременните изисквания и екологичните стандарти. Всичко това прави къщите на бара популярни и търсени.

Основата за такава структура се прави в специални растения, най-често от местната гора. Гората се обработва по специален начин и готовият материал вече се доставя на строителната площадка - дървесината. Най-често се сглобява в комплект, необходим за изграждане на къща. Задачата, която е поставена пред строителите в този случай, е изключително проста - да събере къщата, на практика като детски дизайнер. Домакинският комплект включва не само естетически скици на бъдещата структура, но и техническа документация, чертежи и други необходими документи, които ще бъдат полезни на строителната площадка. След завършване на следващия етап от строителството е необходимо да се извърши техническа проверка, която да позволи да се направи оценка на извършената работа за спазване на специални стандарти и норми. Важно е да се отбележи, че всички отклонения също са строго регламентирани, поради което с необходимото внимание към всеки етап от строителството е практически невъзможно да се направят сериозни грешки.



За да се гарантира, че сградата отговаря на високи стандарти за качество, е необходим висококачествен строителен материал. Добрата залепена лента е изработена от иглолистна дървесина. Днешърът стига до завода, където е нарязан, след което плочите се сушат в специални камери, където дървото прекарва около осем дни. Температурата в сушилната камера се поддържа на 65 градуса. Това позволява на дървото да изсъхне много бързо и много бързо, а не да се деформира допълнително, нито да се свива. При качествено сушене на ламели конструираната къща не се свива. След изсушаване на заготовките те се слепват заедно и се изпращат към профила. След това, според предварително начертаните скици, купите се нарязват - точките на пресичане и закрепване. Изграждането на такива купи е един от най-важните и отговорни процеси при производството на залепени греди.

Лепеният лъч е много по-силен от обикновената дъска, а също и много по-удобен за използване от масивен лъч. Също така, тази технология предотвратява усукване на дървото от температурни скокове. Можете да живеете в такава къща веднага след завършването на строителството.

Е, ако имате нужда от ръкавици за заваряване при заваряване по време на строителството - посетете сайта doloni.ua. Само там ще намерите предпазни ръкавици за заваряване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Уникални характеристики на къщата от дървесинатаУникални характеристики на къщата от дървесината
Къщи от дървоКъщи от дърво
Изграждане на къща бързо и евтино!Изграждане на къща бързо и евтино!
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Характеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материалХарактеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материал
Характеристики на издигането на едноетажна къща от бара, като се вземат предвид удобството и вкусътХарактеристики на издигането на едноетажна къща от бара, като се вземат предвид удобството и вкусът
» » Технологията на издигане на къща от залепени греди
© 2021 BggeHat.com