Технологията на изграждане на рамка къща - 3d рамка

Към днешна дата изграждането на рамкови къщи е станало много популярно. Благодарение на това се появиха много различни методи за изграждане на модерни къщи. Една от тези техники е технологията за изграждане на рамкова къща 3d рамка. За кратко време тя успя да привлече много клиенти, които искат да построят такава къща за себе си. По време на изграждането на такава къща, прилагайте много изолация. Също така значително увеличаване на размера на строителството, което ви позволява да живеете в такива къщи дори през зимата. Рамката на тези къщи има предимства пред останалите. Той е изработен от качествени материали и е по-стабилен. Тези качества ви позволяват да изградите удобни жилища във всички региони на страната с различен климат.

Характеристики на 3D технологичната рамка
За днес къщи с тройна рамка са много популярни и имат много предимства пред къщи с два скелета. По време на строителството се използва нова стенна конструкция, която се изработва от три рамки. Екстериорът и интериорът са стандартни, но между тях има хоризонтална рамка. Между тези слоеве се полага основен нагревател. Има пожарна безопасност. Всички слоеве не се допират един до друг, така че се изключва появата на течение или замръзване. Благодарение на нагревателите, можете да спестите много при отопление.

Устройство с тройна рамка
За да изучите подробно от какво се състои тройната рамка, е необходимо да я отрежете.

стени
Рамката на бара създава обем и не позволява на студа да премине в къщата. За това се използва хоризонтално-вертикално припокриване за вътрешните структури. Най-често използваната калибрирана шина с изсушаване в камерата. Предотвратява появата на гъби и мухъл.



Покриване на приземния етаж
За припокриващи се закъснения на употреба и перпендикулярна щайга. За останалата част от конструкцията на къщата се използват същите материали, както и за стените.

Междинни етажи
За тези подове се използва калибрирана лента. Дебелината му трябва да бъде 200 мм. Благодарение на него топло- и шумоизолацията се увеличава.

Вътрешни дялове
За да направите това, използвайте базалтов нагревател и калибрирани табла.

покрив
За гредите се използват греди с хоризонтално припокриване.
Това, което прави 3D рамката различна от двойната
• Къщите с тройна рамка са по-устойчиви на огън поради базалтов нагревател.
• Благодарение на друг слой от изолация изолация на къщата се увеличава.
• Къщите, построени с помощта на 3D технология, са с висока якост.

заключение

Въпреки факта, че тази технология не се е появила отдавна, тя е в голямо търсене.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операциятаРамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операцията
Тухлена къщаТухлена къща
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
Предимства на рамкови къщиПредимства на рамкови къщи
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Метални къщиМетални къщи
Строителство до ключ на извънградски къщиСтроителство до ключ на извънградски къщи
» » Технологията на изграждане на рамка къща - 3d рамка
© 2021 BggeHat.com