Тухлена къща

Тухлена къща

За своята хилядогодишна история тухлата е много здраво укрепена в умовете на хората, като най-трайният материал за строителство. Понастоящем изграждането на къща от тухли все още е релевантно. Една тухлена къща е въплъщение на надеждност, комфорт, практичност и безопасност.

Само по отношение на тухлена къща може да се каже: "Къщата ми е моята крепост". Изграждането на тухлени къщи е използването на най-висококачествени и екологосъобразни материали за строителството. Тухлени къщи са по-трайни и уютни, но и просторна къща ще бъде семейна собственост. Изграждането на къщи от тухли е по индивидуалното строителство на тухлени къщи. Изборът на всеки цвят на тухли и текстури и плоска повърхност ви позволява да добавите индивидуалност към екстериора, а понякога и във вътрешността на къщата. Тази къща може да се счита за най-много различни къщи. Изграждането на къщи от тухли е приоритет и предпочитан метод на строителство.

Къщата, изработена от тухли, е основно скъпи къщи, предназначени за живеене през цялата година. Изграждането на къщи от тухли има много предимства. Къщата от тухли няма да служи на нито едно поколение и не губи своите оперативни и външни качества. Тухла - строителен материал, който за десетилетия запазва звукоизолация и топлоизолация, плътност, якост, устойчивост на замръзване на най-високото ниво. Каменните къщи са най-малко засегнати от пожари - това е основният фактор, който влияе върху избора на материал за изграждане на къщи. Тухлите и бетонът са материали с повишен клас на пожароустойчивост, така че издигането на къщи от тухли ще бъде добра гаранция за защита на вашия имот от пожар.

фундамент

Къщата е изработена от тухли, най-тежката, така че е необходимо да се използват само основите на масивна дървена плоча (отегчени пилоти).



стени

Стените на тухлена къща са сериозен обект, който отговаря на всички стандарти и изисквания за изграждане на тухлени къщи. Стените могат да бъдат инсталирани като двуслойни и трислойни. Като материал за изграждане на вътрешната стена се използват газирани камъни или тухли. Стените, построени от тухли, служат малко по-дълго от порестия камък и можем да кажем, че те са много по-трайни. Вътре е поставена изолацията. Отвън, облицовани с тухли. Припокриването може да бъде от два вида: от монолитен стоманобетон и от кухи плочи и в двата случая има предимства и недостатъци.

покрив

Покривът е по всяко време и по принцип се различават само по покрива. Ето защо, конструктивен "покрив пай" се използва, е същият като в изграждането на сгради от тип кадри и къщи от дървени трупи и дървен материал, и се смята за един от най-трудните и важни етапи на изграждане на тухлени къщи.

Е, ако имате нужда от качествени самонарезни винтове, посетете krepej.com. Само там са най-добрите самозатягащи се винтове на разумни цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Броят на тухлите в 1м3 зидария се счита за оценка на строителството на тухлена частна къщаБроят на тухлите в 1м3 зидария се счита за оценка на строителството на тухлена частна къща
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Предимства на изграждането на къщи от тухлиПредимства на изграждането на къщи от тухли
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Предимства и недостатъци на тухлени сградиПредимства и недостатъци на тухлени сгради
Тухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построиТухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построи
Облицовани с фасадни тухли тухлени къщиОблицовани с фасадни тухли тухлени къщи
Предимства на изграждането на къщи от тухлиПредимства на изграждането на къщи от тухли
» » Тухлена къща
© 2021 BggeHat.com