Как да приложат дървена къща с тухли

Как да приложат дървена къща с тухлиС течение на времето собствениците на дървените къщи са изправени пред тях с тухли. Така се увеличават топлоизолацията и естетическите качества на жилищата.
Разнообразието от облицовъчни тухли на строителния пазар прави възможно превръщането на къщата ви, което я прави различно от всяко друго. Ако по някаква причина не можете да си купите лицева тухла, тогава обикновеният силикат ще направи.

Облицовката на стени с тухли може да бъде направена самостоятелно, достатъчно е само да имате определени умения за работа със строителни материали и инструменти.

Започнете да работите с изграждането на фундамент за бъдеща зидария, която ще я предпази от потъване. Широчината на основата трябва да бъде най-малко 30 сантиметра. След като се излее, тя трябва да бъде изолирана с рубероид.

Освен това основата е изолирана с топлоизолационен материал, който за предпочитане е поставен в два слоя, за да се сведе до минимум загубата на топлина.

За облицовка с тухли е важно да се подготви правилно разтвора. За това 1 част от цимента се взима с 4 части пясък и се добавя толкова вода, за да се получи не много течна консистенция.



Тухлената стена е издигната от 3 до 5 сантиметра от нивото на дървото, позволявайки тя да бъде идеално плоска и да образува въздушна възглавница, за да задържа топлината. В допълнение, пространството между стените може да бъде изпълнено с експандирана глина, което само ще подобри топлоизолационните свойства на къщата.

За укрепване на издигнатата конструкция е необходимо да се поправи дървена стена с тухлени метални котви или просто да се кара в ноктите. Между анкерите трябва да се наблюдава разстояние от един метър.

За облицовката на дървена къща с тухли се приготвя смес от 1: 4 от смес от цимент и пясък. Дървената стена може да бъде предварително изолирана с полистирол, покривен материал или друг топлоизолационен материал.

На нашия сайт можете да намерите https://tsoydesign.com.ua/interiors/ вече изпълнени проекти, както и за намиране на контакти TsoyDesign, да разпореди на интериорния дизайн на самостоятелна стая, целия апартамент, къща или офис площи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Колко тухли в 1м2 зидария считаме за площ на стените на частна къщаКолко тухли в 1м2 зидария считаме за площ на стените на частна къща
Броят на тухлите в 1м3 зидария се счита за оценка на строителството на тухлена частна къщаБроят на тухлите в 1м3 зидария се счита за оценка на строителството на тухлена частна къща
Видове и избор на тухли от строителни материалиВидове и избор на тухли от строителни материали
Тухлена къщаТухлена къща
Правилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качествоПравилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качество
Как да изчислим потреблението на тухли за зидарияКак да изчислим потреблението на тухли за зидария
Съвети за избор на материали за зидарияСъвети за избор на материали за зидария
Облицовани с фасадни тухли тухлени къщиОблицовани с фасадни тухли тухлени къщи
Как да изберем облицовъчна тухлаКак да изберем облицовъчна тухла
Предимства на изграждането на къщи от тухлиПредимства на изграждането на къщи от тухли
» » Как да приложат дървена къща с тухли
© 2021 BggeHat.com