Как да се вземе решение за избор на обикновени тухли

Ще обсъдим с вас в тази статия как да направите правилния избор при избора на обикновена тухла. Тухлите са разделени на два вида: кухи и пълни. Разликите се състоят от процент от кухините до теглото на тухла, около тринадесет процента, в топлоизолация, абсорбция на влага, в сила, в масата на тухли, по стойност.

Тухла твърдо може да устои на натоварването при огъване и изстискване. Има висока устойчивост на замръзване и максимална абсорбция на влага (до осем процента), отлични изолационни свойства, висока адхезия към повърхността, тя се натрупва топлина. По принцип се използва при изграждането на фундамент, подови настилки, колони. Общата тухла от клас М-125 се използва широко поради съотношението качество и цена. Чрез марката тухли може да се прецени според силата на характеристиките, колкото по-висока е маркировката, толкова по-силна е тухлато. Всички качествени свойства на тухла се запазват след дълъг период на ползване. На сайта https://barra.com.ua/catalog/brick/section/kirpich-obshchestroitelnyy-ryadovoy/ можете да купите обикновена тухла на достъпна цена.



Тухлената кухина има по-малка здравина и се използва при конструирането на леки конструкции. Не осигурява необходимата звукоизолация, устойчивостта на влага е ниска, реагира на температурните промени, поради което не се използва при изграждането на пещи, защото се разпада. Той е в състояние да задържа топлината поради наличието на кухини. По тегло е много по-лек от твърда тухла. Тухливата куха обикновена е в търсенето поради факта, че тя запазва топлината и е по-евтина от твърда, създава по-малко напрежение върху основата. Благодарение на добрата топлоизолация, стените могат да бъдат построени по-тънки.

Как да разберем какво се използва в строителството на тухла обикновено? Дебел ефективен поради устойчивост, устойчивост на температура, ниска водопоглъщаемост, но кухи победи на разходите и топлоизолационни свойства, е отлична спестява топлина. Целта и приложението са основните фактори, които влияят върху избора на тухли. Оптимален избор при полагане на печки, сутеренни подове, фундамент, колони, т.е. структури, които издържат на огромни натоварвания и температурни промени, висока влажност, ще бъдат твърди тухли обикновени. Hollow трябва да се използва при изграждането на вътрешни прегради, стени на сгради. Изборът трябва да бъде разгледан с пълна отговорност, от която зависи бъдещата съдба на вашата сграда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цената на тухли за куб с материали и без изграждане на къщаЦената на тухли за куб с материали и без изграждане на къща
Видове и избор на тухли от строителни материалиВидове и избор на тухли от строителни материали
Изграждане на история за развитие на тухли и ключови типовеИзграждане на история за развитие на тухли и ключови типове
Правилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качествоПравилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качество
Как да поставим стенаКак да поставим стена
Ефективна тухлаЕфективна тухла
Пълни тухлени характеристики и методи на производствоПълни тухлени характеристики и методи на производство
Предимства на тухла като популярен строителен материалПредимства на тухла като популярен строителен материал
Как да изберем облицовъчна тухлаКак да изберем облицовъчна тухла
Как да изберем тухла за изграждане на печка или каминаКак да изберем тухла за изграждане на печка или камина
» » Как да се вземе решение за избор на обикновени тухли
© 2021 BggeHat.com