Vitebsk Furnace Brick

Глина, като здрав строителен материал, използван от хора от незапомнени времена. Широко разпространение на всички континенти, наличност в неограничен размер, уникални огнеупорни свойства и пластичност - непълен списък на предимствата на глина, която все още служи на хората.

Витебската тухлена фабрика усвои производството на два технологични метода за производство на продукти: полусух и пластмаса. Технологията на пластичния метод се основава на сурова, 20-и влага, глина. Смесена с определени компоненти на глинената смес се пресова, а след това формите се нарязват на размера на бъдещата тухла. Суровата форма се суши предварително. Закаляване се извършва в пещи-мини, където температурата е до 1000g.С. Компоненти, топене, дават силата на тухли и представяне. Можете да си купите Витебска тухла в Москва на достъпна цена.

Полусухият метод е смес от прахообразна глина с фин пясък в определени пропорции. Тук технологията на щанцоване и формоване на тухлени работи. Закаляването на двата метода е идентично.

В резултат на тези две технологии получаваме работеща тухла, която е разделена на 2 вида:



-Пълна тухла - тухла с повишена здравина. Издържа на повишени натоварвания и температури. - Приложимо за изграждане на фундаменти, подове, арки, печки и камини;
-Вдлъбнато, тухла има дупки вътре, въздухът, в който се създава допълнителна топлоизолация;
-Използва се за полагане на външни стени и вътрешни прегради.

Тютюневите печки от техните колеги се различават само по отношение на дела на керамичните добавки. Горният слой на якост на пещните тухли е температурата от 1000 грамС. Витебската тухлена фабрика я издига до 1200 градуса С, като по този начин увеличава границата на безопасност. Технологичната новост на тухленото растение във Витебск е радиусът и скосяването от едната страна на тухла. Това малко нещо на пръв поглед в ръцете на капитана се превръща в модели, различни за всяка камина.

За да се създаде изключителна печка или камина по специална технология, се проектират декоративни тухли. Отличителните свойства на декоративните тухли са прикрепени към полимерите, покриващи повърхността на тухла и правейки тухла многоцветна. Само професионалистите могат да работят с този материал. В края на краищата, многоцветна тухла трябва да рисувате.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да си направите тухли?Как да си направите тухли?
Как да изолираме стените с разширена глинаКак да изолираме стените с разширена глина
Строителни материали разширени глинен бетонСтроителни материали разширени глинен бетон
Благоприятна конструкция с производство на тухлиБлагоприятна конструкция с производство на тухли
Правилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качествоПравилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качество
Бетонов бетон или керамика за строителството?Бетонов бетон или керамика за строителството?
Производство на силикатни тухлиПроизводство на силикатни тухли
Съвети за избор на материали за зидарияСъвети за избор на материали за зидария
Огнеупорни тухлиОгнеупорни тухли
Пълни тухлени характеристики и методи на производствоПълни тухлени характеристики и методи на производство
» » Vitebsk Furnace Brick
© 2021 BggeHat.com