Как да поставим стена

Как да поставим стена

С използването на тухлена стена е възможно да се определят сами, ако действа в съответствие с конкретна технология, имат необходимите инструменти под ръка, и най-важното е, че върши работата внимателно и с особено внимание.

Всичко, което е необходимо:
- ниво на сградата -
- кабелът -
- алкохолно ниво -
- Мистрия - мистрия.

Извършване на работи
 Първоначално се приготвя разтвор, смес от един цимент, вода и пет части пясък. За да се постигне еластичността на разтвора, е необходимо да добавите глина или вар, но можете да използвате както детергент, така и течен сапун като заместител.



Конструкцията на стената започва с полагане на първия тухлен ред. Необходимо е да се направи това чрез опъване на маркиращия шнур и полагане по него на решение, чиято дебелина трябва да бъде един сантиметър. Поставете първата тухла върху хоросана и го изравнете с помощта на нивото на сградата, тя трябва да бъде подравнена възможно най-много вертикално и хоризонтално. Поставете следващата тухла в шест тухли на разстояние от най-външните тухли. Използвайки нивото на алкохол и кея, трябва да сте сигурни, че същата тухла е в същата равнина. След това тури тухлите. Тази процедура трябва да се повтори, докато се постави първата тухлена редица до края на стената.

Краищата на стената са изградени на няколко стъпала с едновременна проверка на височината и хоризонталността на зидарията посредством нивото на алкохол. Пръстенът на кабела се издърпва между противоположните долни стъпала - следващата редица тухли ще се поставят точно по него.

Полагане на следните тухлени редове се извършва съгласно следващите инструкции.
 Поставете 3 тухли с дебелина 1 сантиметър. От ръба на бум на тухла тухла да се прилага слой от хоросан - дебелината му трябва да бъде приблизително един сантиметър. Извършете полагането на тухли върху предварително разложения хоросан и стиснете възможно най-много, така че тухла в разтвора да седна колкото се може по-плътно. Натискайки дръжката на маламата, е необходимо да натиснете срещу съседната тухла с ръб на кокалчетата. Премахване на излишния разтвор, извършване на хоризонтално тестване с помощта на ниво на сградата и вертикалност чрез правило. Атака, ако е необходимо. След завършване на стенната зидария, изгладете шевовете между тухлите с помощта на свързващо вещество.

Е, ако се интересувате от качествени пластмасови прозорци - посетете сайта oknaprogressa.ru. Само там можете да изберете и купите най-добрите прозорци на достъпни цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пещ за баня с тухли от собствените си ръцеПещ за баня с тухли от собствените си ръце
Сместа за зидария, като използвате готовата версия и направете сама себе сиСместа за зидария, като използвате готовата версия и направете сама себе си
Зидария от тухлени стениЗидария от тухлени стени
Как да измажете тухлена стена със собствените си ръцеКак да измажете тухлена стена със собствените си ръце
Как да смесим хоросан за шамот и огнеупорни тухли?Как да смесим хоросан за шамот и огнеупорни тухли?
Технология на тухлената зидарияТехнология на тухлената зидария
Основни правила и методи на тухлена зидарияОсновни правила и методи на тухлена зидария
Изчисляване на потреблението на хоросан върху зидарияИзчисляване на потреблението на хоросан върху зидария
Как е изграждането на тухлена баняКак е изграждането на тухлена баня
Как правилно да слагате тухлите самиКак правилно да слагате тухлите сами
» » Как да поставим стена
© 2021 BggeHat.com