Технология на повърхностното покритие с гипс

Технология на повърхностното покритие с гипсОблицовката на мазилката се извършва с помощта на следните инструменти: мистрия, ренде, гъба, резервоар за разреждане на разтвор, скрепер.

Технологията на облицовката е както следва. Необходимо е да почистите стената добре от всички предишни покрития, включително декоративни и довършителни. Също така, отървете се от прах, мръсотия, тапети и боя. Стената трябва да е чиста. Мазилният разтвор се приготвя в специален контейнер, важно е да се спазва технологията на подготовка, така че решението да се окаже високо качество. Стените трябва да бъдат обработени с кърпа или мокра гъба, за да се намокрит. Така че с тях можете отново да изтриете праха, но е необходимо да се навлажни, за да се постигне по-добра адхезия на покритието към стената.

Мазилка се приема с мистрия и внимателно се прилага към стената, е възможно в този процес, за да се помогне на малка шпатула - основно се използва за наслагване на решението на мистрията. Мазилката трябва да бъде внимателно настъргана на стената с ренде. Стената трябва да изсъхнат, това отнема около пет или шест часа, при което време може да почистват инструментите от смес от остатъци.

Поставя се нов слой, така че е необходимо да се разхлаби предишният слой с твърда четка и е възможно да се приложи - точно като първия. Необходимо е разхлабване, за да може повърхността да стане грубо, това осигурява най-доброто приложение и добра адхезия.



Можете да си купите готов разтвор в магазина, който просто трябва да приложите към стената. И можете да си купите суха смес и да се засадите сами. Можете също да направите мазилка себе си, за това трябва да се смесват цимент, глина, пясък, гипс и вар. За смесване на разтвора е удобно да се използва специален миксер строителство - това устройство помага да се размеси разтворът много добре, без бучки, също при ниски скорости на двигателя, това устройство осигурява постоянно разбъркване на разтвора, който няма да му позволи да се успокоят и да започне да се сгъстява. Използването на такова оборудване значително улеснява работата.

В случай, че нямате мистрия и шпатула под ръка, можете да използвате обикновена четка за боядисване - основното нещо, което трябва да запомните, е, че инструментът трябва да се използва само чист.

Ами и да си купите топъл под - посетете сайта mos-kima.ru. Само там ще намерите ефективни и икономични системи за подово отопление на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Текстурирана мазилка се извършва прекрасноТекстурирана мазилка се извършва прекрасно
Как да премахнете старите тапети от стенитеКак да премахнете старите тапети от стените
Как правилно да се справяте със стените, преди да тапеете всички тънкости на работния потокКак правилно да се справяте със стените, преди да тапеете всички тънкости на работния поток
Мазилка на вълнатаМазилка на вълната
Коприна мазилка луксозен финал на достъпна ценаКоприна мазилка луксозен финал на достъпна цена
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Измазан ратанИзмазан ратан
Цимент-пясъчна мазилкаЦимент-пясъчна мазилка
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Мазилка мистрияМазилка мистрия
» » Технология на повърхностното покритие с гипс
© 2021 BggeHat.com