Измазан ратан

Сега има много различни материали за строителство, които можете да направите ремонти веднага щом искате. Започвайки обновяването, всички се сблъскахме с това, като винаги се опитвахме да направим всеки добре и удобно в дома или апартамента си. И както винаги, нямаме достатъчно средства за наемане на работници и се опитваме да направим всичко сами и в крайна сметка все още трябва да се обадите за помощ от специалист. Днес ще говорим за гипс с уста-ратан.

Rothband - най-високият гипсов материал, на който стени стените. Те го използват за подготовка на стени, тапети или плочки. Решението е идеално нанесено върху циментова мазилка и върху железобетонни стени. Стоките се използват много големи в Русия, Украйна и Беларус.

Плюсове от мазилка ратан

Плюсове от мазилка ратан

Отлично прилепва към стените, където има пукнатина или бум, има способността да се подравнява или гладка, а също така не уврежда здравето ви и ръцете ви не се чувстват раздразнени. Разтворът може да се нанася дори и на гладки повърхности, след нанасяне не е необходимо да се обработва шпакловащата се шпакловка. Консумацията на материала е многократно по-малка от циментовата замазка, както и никога няма пукнатини и огромен плюс в огъня, той защитава стените. Минуси в него почти не намерите, всички съветват мазилка ратан гипс, тъй като е удобно за подготовка на стени.

Инструменти и подготовка на стени

Инструменти и подготовка на стени

Преди работа на мазилката ратан, трябва да си купите кофа с вода за промиване на инструменти, plumb, мистрия, шпатули с различни размери, самолети и фуги за изравняване на стената.

За да започнете, трябва да откъснете тапета или плочките зависи от това, което имате, както и да отблъснете старата мазилка. След това проверете добре стените от хълмовете и пукнатините и ако са налице, ги почистите. На трудни места използвайте длето с чук.

Инструкции за употреба за гипс

Инструкции за употреба за гипс

Напълнете кофата с вода и добавете 80% от сместа, сменете сместа със строителния миксер, докато изглежда като крем за тортата. За да проверите, вземете шпатула и нанесете върху него смес, която трябва да държи добре и да не падне, което означава, че имате достатъчно бита и подготвени за работа. Забележка: Веднага след като сте били победени, пробийте с дюзата добре измийте, защото когато изсъхне, ще бъде много трудно да се измие. Поставете дюзата в кофата с вода и превъртете сондажа за няколко минути и всичко ще бъде чисто.

Мазилка rattand е трудно да се изчисли колко да купуват чанти, те са различни има 10, 15, 30 кг. За по-ранни мисли, в случай, къде да прекарат останалото решение.

Rothband Knauf мазилка мазилка 30 кг цена? Приблизителната цена на часовника може да варира от 270 до 340 рубли.

Стенопис



Стенопис

Преди да поставите хоросана върху стената, уверете се, че стената е напълно суха, препоръчваме да я направите на стайна температура 65. Нанесете пластира със специален инструмент плавно от горе до долу и внимателно отстранете остатъците в кофа. Подравняването на стените е труден процес, ако не знаете как да работите с решение, най-добре е да наемете специалист. Ако стената е много неравна и сте нанесли слой от 10 - 15 мм и това не е достатъчно, можете да приложите повече, ако е необходимо. Но за това, ходете с гребен шпатула и изчакайте, докато стената изсъхне, накиснете първия слой със специален грунд. И трябва да приложите втория слой смело, максималният слой на лентата за уста може да бъде направен на 50 мм.

Отделен метод за нанасяне на втори слой са стените от експандиран полистирол, приложени само към подсилената мрежа. Първият слой е направен тънък и върху него се поставя решетка, плавно на нивото и изчакайте да изсъхне. След изсушаване, нанесете втори слой, в рамките на един час разтворът изсъхва веднага внимателно да следи повърхността.

Подравнете с фуги. Ние трябва да се направи това, след прилагането на всички слоеве, но преди това трябва да се остави да изсъхне малко, изчакайте някъде за един час, а след това да вземе специален варов разтвор мистрия и започнете, тя става гладка и се оставя за лепене на тапети. Преди да изгладите, овлажнете малко стената и инструмента, внимателно направете камшика, не натискайте здраво. Това е дълга процедура и вие ще похарчите много енергия, не бързайте да се движите от един сайт в друг.

Най-добре е да наемете хора, това е дълга и досадна работа.

Малки нюанси, които трябва да знаете

  • Гроздето е гъвкава ренде за изпичане на стена
  • След един час решението се задава.
  • Чантите се предлагат в различни размери от 10 до 30
  • Вижте качеството и името на продукта
  • Разбърква се до дебел крем

заключение

заключение

Удобно е да работите с всички тези смеси, можете бързо да научите как да работите с тях и начинаещи.

Мнозина казват това стени изравняване това е дълъг и труден процес. Е, с това решение ще успеете, не се страхувайте от тези силни изявления във вашата посока. Основното е точността, търпението и любовта ви към работата ви и всичко ще се окаже. Нека не толкова бързо, колкото професионалисти, но гордо можете да кажете, че сте го направили сами.

Сега в съвремието всички ние имаме интернет и можете да прочетете полезни статии или да гледате видео, как и какво да правите. Успех за вас в началото на вашия ремонт, научете и научете нови за себе си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни замазки идеални за всички стениФасадни замазки идеални за всички стени
Мазилка на стени по машинаМазилка на стени по машина
Мазилки и материалиМазилки и материали
Козметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестицииКозметичен ремонт, бързо обновяване на помещенията с минимални инвестиции
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
Декоративна мазилка като опция за довършителни работиДекоративна мазилка като опция за довършителни работи
Как да направите стените дориКак да направите стените дори
Ремонт в къщата перфектни стени без помощРемонт в къщата перфектни стени без помощ
Декорация на тавана и стенитеДекорация на тавана и стените
» » Измазан ратан
© 2021 BggeHat.com