Фасадни замазки идеални за всички стени

Фасадна замазкаВ модерното строителство и ремонт, довършителните работи заемат значителен дял от разходите. Това се отнася за разходите както за време, така и за финансови ресурси. Използването на напълно подготвена замазка е просто и икономически ефективно решение по отношение на разходите за труд и много полезно по отношение на надеждността и външния вид на стените на сградата.

Основни характеристики и предимства на фасадния шпакловка

Замазка състав, съвпадащи с максимална точност на минерали, цимент и модифициране вода стопанство компонент е идеален материал за лечение на тухла, гипс и бетонни повърхности. Едно от най-важните предимства на фасадната шпакловка - пълната липса на пукнатини, но при стриктно спазване на технологията за подготовка на разтвора и неговото последващо приложение. Това ви позволява да направите появата на къщата възможно най-представителна в продължение на много десетилетия.

Модерен фасада шпакловка, както и други строителни материали в Украйна, днес се представя от много широк диапазон. Такива състави са универсални и могат да действат също така като влагоустойчиви и топлоизолационни слоеве.

Характеристики на подготовката и нанасянето на фасадна шпакловка

Използването на модерна фасадна шпакловка заедно с различни добавки дава наистина зашеметяващ ефект, който клиентите изискват. Резултатът е идеално равна повърхност, устойчива на въздействието на отрицателните температури и влага. Това дава възможност за нанасяне на замазката в райони със силни студове и висока влажност.

За подобряване на устойчивостта на напукване се добавят специални подсилващи влакна към шпакловките, които увеличават якостта на покритието при значителни товари. За да се обработва повърхността възможно най-високо, е необходимо правилно да се приготви сместа за замазка и да се спазва строгата технология за нанасяне.



Процесът на нанасяне на фасадна замазка се състои от поредица от последователни действия:

1. Повърхността, която трябва да се обработва, първо се почиства напълно от предишното покритие, ако има такова, от бояджийски материали, хартия и различни отпадъци.

2. Нанесете слой от специален грунд, който значително увеличава адхезията на сместа за замазка към повърхността на стената. Ако е необходимо да се приложи втори слой шпакловък, грундът се нанася и върху първия слой на материала.

3. Повърхността на стената преди нанасяне на крайния слой от шпакловка се разтрива с шкурка или ромбовидна мрежа.

Важен момент - фасадната замазка трябва да се нанася от слой с такава дебелина, който се препоръчва от инструкцията на опаковката със сместа. Във всеки друг случай покритието ще бъде или напукано, или напълно ще падне.

За да изпълните довършителни работи на закрито най-подходящия човек ще бъде гипсова шпакловка, която може да действа като независим декоративно покритие (текстурирани мазилка) или гладка покритие за последващо боядисване или тапети.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цимент и гипсова мазилка, които да изберем?Цимент и гипсова мазилка, които да изберем?
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Подравняване на таваните със съветите на майсторитеПодравняване на таваните със съветите на майсторите
Консумиране на материали за боядисване и мазилка на фасадатаКонсумиране на материали за боядисване и мазилка на фасадата
Цената на тухли за куб с материали и без изграждане на къщаЦената на тухли за куб с материали и без изграждане на къща
Фасадните бои, какви са и как се прилагатФасадните бои, какви са и как се прилагат
Как да се изравни таван с шпакловка Практически съветиКак да се изравни таван с шпакловка Практически съвети
Инструменти и материали за стенни мазилкиИнструменти и материали за стенни мазилки
Избор на качествен пълнителИзбор на качествен пълнител
Ние сами подготвяме циментовата замазкаНие сами подготвяме циментовата замазка
» » Фасадни замазки идеални за всички стени
© 2021 BggeHat.com