Как да направите стените дори

Как да направите стените дориПри извършването на груби ремонтни работи трябва да се обърне специално внимание на изравняването на стените. След като сте направили този процес веднъж качествено, не можете да се върнете към него в продължение на много години. След като стените са подравнени, ремонтът се свежда до чисто козметичен - сменяйте тапетите или ремонтирайте стените. Стените могат да бъдат изравнени с мазилка - това е подходящо за тези, които предпочитат да работят със шпатула и имат леко неравномерни стени. Ако се изисква сериозно изравняване, обикновено се прибягва до използването на гипсокартон.

За да стените стените с гипс, ще ви трябва:
- суха мазилка;
- валяк;
- вода;
- строителна кофа;
- широка и тясна шпатула;
- праймер;
- сонда с миксер;
- шкурка с фина зърна или гипс за гипс.

Подравняване на стените с гипсокартон:
- мазилка;
- шпатула;
- листове от гипсокартон;
- лепило за монтиране;
- нож за боядисване;
- праймер;
- тясна мрежа за боядисване;
- валяк.

За подравняване на стената с мазилка трябва да се отървете от стария капака, извадете стари тапети или боя махам мазилката удължаване, за да свалят големи нередности, както и да почисти всички пукнатини и цепнатини на прах и мръсотия. Необходимо е също така да премахнете външните кутии на ключове и контакти.

След това стените се грундират съгласно инструкциите за грунда. За грундиране е удобно да се използва ролка и телескопична лента, което ще премахне необходимостта от използване на стълби и столове.



Сухата мазилка се отглежда в специален контейнер съгласно инструкциите. След като придобиете първоначалния опит, можете интуитивно да разрешите решението на необходимата последователност. Разбъркайте сместа с бормашина с миксерна дюза, трябва да направите това внимателно, така че да няма остатъци в сместа. Замазката започва от пода, тясна шпатула се използва за нанасяне на замазка върху голяма шпатула. Нивото и правилото се използват за определяне на кривината.

Мазилката трябва да се изсуши, петната се отстраняват със специална ренде или шкурка. Ако възнамерявате да боядисвате стените, трябва също така да нанесете покритие, което ще доведе до малки неравности.

За да се изравнят стените с гипсови плоскости, стените се почистват и грундират, след което GCR се нанася равномерно и ставите се запечатват. Преди да започнете някаква друга работа, GKL, залепена за стената, трябва да изсъхне напълно.

Ако се интересувате от наемане на строително оборудване - посетете telescopic.com. Само там ще можете да наемете луксозно строително оборудване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подравнете стените с гипсокартон с рамка и без технологията на суха мазилкаПодравнете стените с гипсокартон с рамка и без технологията на суха мазилка
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Какво и как правилно да измаза таванаКакво и как правилно да измаза тавана
Подравняване на стените със собствените си ръцеПодравняване на стените със собствените си ръце
Таван на тавана преди боядисване чрез примериТаван на тавана преди боядисване чрез примери
Замазка по стените под тапета с ръце стъпка по стъпка ръководство от капитанитеЗамазка по стените под тапета с ръце стъпка по стъпка ръководство от капитаните
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Мазилка за стениМазилка за стени
Как да подготвим повърхността на тавана за боядисванеКак да подготвим повърхността на тавана за боядисване
Как да изолирате ъгъла апартаментКак да изолирате ъгъла апартамент
» » Как да направите стените дори
© 2021 BggeHat.com