Как да направите къща ремонт?

Решихте ли сами да ремонтирате къщата? Възниква въпросът: къде да започна? Искам минимални разходи, но с добро качество.

Разбира се, с незначителни отпадъци искам красота и качество. Първо, изучете тази тема в интернет - посетете съответните уебсайтове, където ремонтът се обсъжда сам. Внимателно прочетете статиите по строителните теми, така че да има ясно разбиране за това, което трябва да направите. В тази статия ние обсъждаме накратко основните моменти. Ако нямате специални умения за изграждане, най-добре е да се обърнете към професионалистите. Тук фирмата VIP-Remont извършва комплексни ремонти на достъпна цена. На сайта vip-remont.kiev.ua ще намерите по-подробна информация за услугите на компанията.

Начало на ремонта в апартамента

В началния етап е необходимо да се разработи план за действие. Определете размера на работата и какви инвестиции ще бъдат необходими. Ремонтът е класифициран в няколко типа: капитал, козметичен, ремонтен, ексклузивен.

Капитал - реконструкция на жилищни помещения, изравняване на стени, монтаж на нови прозоречни блокове, ремонт на тавана, монтаж на нови санитарни изделия.

Козметични - залепени тапети, боядисване на тавана, подови настилки или подмяна на подовата настилка.

Евро-ремонт - изравняване и подови настилки с модерно покритие, монтаж на напречен (окачен) таван, монтиране на гнезда на правилната височина от пода, образуване на декоративни ниши.

Изключителен - разработване на индивидуален дизайн на къщата и строителни работи с използване на висококачествени материали.

Разходите са пряко пропорционални на количеството извършена строителна работа.



Методи за изпълнение на ремонтните работи:

- с помощта на екип от професионалисти;
- ремонт със собствени сили.

Първият вариант има своите негативни аспекти. Проблемът е да се намерят наистина "професионалисти" за относително ниската цена на услугите, ремонтните работи са в търсенето.

Положителният аспект на втория метод е, че извършвате ремонтите качествено, защото за себе си. Те сами контролират целия процес, финансирането се изразходва пестеливо.

Етапи на ремонт:

1. Задължително помислете върху бъдещия интериор на малки детайли, както го представите. Това се отнася за тапети или боядисване на стени, монтаж на окачен (окачен) таван или цвят, изберете настилка (паркет, ламинат, балатум, боядисвана), инсталирането на нови съоръжения, ако това е предвидено.
2. Закупуване на строителни материали, които предварително са изчислили необходимото количество.
3. Придобиване на строителни инструменти: перфоратор, бормашина, четки, контейнери за боядисване, длета, шпатули, шкурка.
4. Предоставя цялата обзавеждането на стаята, премахнете всички неподходящи покритие на стените, тавана и пода (тапети, боя, мазилка, демонтаж на старите первази, подови настилки), подравняване на пода, ако е необходимо.
5. Shpaklyuem и ремонт на пукнатини в стените и тавана.

Големи пропуски

- Ако планирате да смените водните и канализационните тръби, използвайте само пластмасови тръби, те са много по-силни от металните пластмасови. Купете водопроводни тела, тръби и аксесоари в маркови магазини. Това не струва спестяване, инсталирате ВиК и тръби за поне една година.
- Планирайте местоположението на изходите, за да не се наложи да използвате разширителни кабели по-късно.
- Ако апартаментът е закупен в нова сграда, не бързайте да поправите тавана, къщата трябва първо да се свие. Ако таваните сте направили от гипсокартон, не ги натоварват с обемисти полилеи или светлини: ще дойде време, когато цялата тази конструкция ще се срине на пода.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Как да изберем екип за ремонтКак да изберем екип за ремонт
Отваряме строителна фирмаОтваряме строителна фирма
Ремонт на всекидневнатаРемонт на всекидневната
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
Как да отворите съвети за строителна фирмаКак да отворите съвети за строителна фирма
» » Как да направите къща ремонт?
© 2021 BggeHat.com