Циментова мазилка

Циментова мазилкаСъставът, който се казва за себе си, се състои от цимент, фин пясък и всички видове химически добавки, които помагат на сместа да се прилепи добре към повърхността и да не бъде просто циментова замазка.

В него просто пясък и цимент, чиято композиция е много по-сложна и скъпа. Имайте предвид, че колкото по-дебел е слоят, толкова по-голям е пясъкът. За да се работи с такава мазилка стената се препоръчва да се овлажнява. Решението трябва да се направи на малки порции, за да има време да се приложи върху стените. Големите размери няма да работят.

Сложете мистрия или шпатула и просто изравнете. Много често те се сблъскват с проблемни области, където е необходимо да се постави втори слой. Не забравяйте, че най-напред изсушава напълно, не по-рано от един ден по-късно. Излишъкът трябва да се отстрани в рамките на 12 часа, докато циментовата каша бъде напълно нагласена. Циментова смес, толкова добра, че е по-силна. И не е толкова лесно да го откъснете или да се отървете от него. Използва се при външни работи.

Използва се само в сухи помещения и разтворът се изсушава бързо и се втвърдява. Принципът на работа с такова решение е същият като при цимент. Единствената разлика по време на работа е, че е необходимо да се изравни хоризонтално за начало, а вторият слой вече е слой по вертикала. В този случай между прилагането на слоевете трябва да преминава минимум 4-6 часа. В противен случай само първият ви слой започва да се навива на ролка или просто да летне от стената.



Излишъкът лесно се отстранява на всеки етап, дори на суха площ, с топла вода и фина желязна пелета. Такова решение не може да бъде приложено - голяма площ в сравнение с циментов разтвор. Приблизителната площ на разтвореното покритие е около 3-5 кв. М. м. Какво е много по-малко с цимент. Освен това няма възможност да разсейвате или да се отдалечавате, докато не намажете цялата подготвена смес.

Смес от гипс, доста евтин материал и по-голямо тегло, отколкото циментовите смеси. И разнообразието им за всеки вкус и калибър. С тази смес можете да получите гладко и равномерно покритие, приятно за цвета на очите. Освен това, след гипсова мазилка, стените вече могат да бъдат подготвени за по-нататъшно боядисване.

Трябва да се отбележи, че махало стъклените врати са удобни с това, че те не се пляскат на входа, изхода и тъй като те са по-трайни в райони с постоянно движение на голям брой посетители.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Композиция на хоросан за подова замазкаКомпозиция на хоросан за подова замазка
Цимент и гипсова мазилка, които да изберем?Цимент и гипсова мазилка, които да изберем?
За да ги измаза стените на образователната програма за начинаещиЗа да ги измаза стените на образователната програма за начинаещи
Подготовка на стени за плочки в тайната технология на банята, създаваща идеална повърхностПодготовка на стени за плочки в тайната технология на банята, създаваща идеална повърхност
Пропорции и подготовка на хоросан за полагане на тухлиПропорции и подготовка на хоросан за полагане на тухли
Измазан ратанИзмазан ратан
Как да се самонивелира етажа със собствените си ръцеКак да се самонивелира етажа със собствените си ръце
Цимент-пясъчна мазилкаЦимент-пясъчна мазилка
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Уплътнител за всички времена на AquafixУплътнител за всички времена на Aquafix
» » Циментова мазилка
© 2021 BggeHat.com