Ние сами подготвяме циментовата замазка

Ние сами подготвяме циментовата замазкаОсновата за пода е циментова замазка. С неговата помощ, подравнете подовете, запълнете основите на пода, компактните конструктивни схеми и рамки.

Един индивидуален предприемач в процеса на работа трябва да реши голям брой задачи, ако ги изпълнява с помощта на някого, тогава е необходимо да има пълномощно за различни случаи.

Подготовката на сместа за подова настилка и нейното правилно пакетиране е труден процес и изисква деликатен подход. Циментът трябва да се приготвя само при температура над 5 градуса, тъй като водата е включена в разтвора за замазка, а ако температурата е ниска, замразената вода ще отнеме всички свойства на цимента и ще се разпада в бъдеще. Към днешна дата има много нови технологии и химикали за подобряване на силата на решението. В този случай става въпрос за химически добавки срещу замръзване на разтвора. Циментовата замазка е напълно готова, суха и готова за употреба след 28 дни сушене (със стандартна дебелина на замазката). За да се уверите в здравината на замазката, се нуждаете от специална строителна лаборатория. Има редица действия, които са необходими за оптимално изсъхване на циментовата замазка, тя се нуждае от грижи. Първо трябва да подсушете пода в горещ период, препоръчително е да покриете влажните материали, например - мокри стружки. В противен случай, замазката ще започне да се напуква и губи сила.

Основните критерии за изискванията за замазки са:

- правилното съотношение на циментовата мазилка, като се отчита натоварването на пода.



- еднаква повърхност, без гърбици, пукнатини, разводи, депресии.

- използването на компоненти от състава само от съответните характеристики и марки на компонентите.

Консумацията на компоненти и регистрацията на състава трябва да бъдат внимателно пропорционални. Разгледайте разходите за компоненти за подготовката на циментова замазка. Основното нещо в този процес е правилният инструмент. Разтворът трябва да се приготви на строителна площадка или бетонов смесител (у дома). Съгласувани стандарти за марката цимент, т.е. няколко вида готвене. За готвене 1 метър куб. циментова замазка 400, се нуждаем от 500 кг цимент, 0.3 куб.м. метър вода и 1,12 с. m пясък - получаване 1 м3 марка разтвор 200. Разтворът 150 Марка получава от 415 кг цимент, 0,33 м3 и 1.16 m3 пясък. И 100 градуса на разтвора - 303 кг цимент, 0,34 м3 вода, 1,22 м3 пясък.

Друг важен фактор в стелката на замазката е дебелината. Дебелината на замазката зависи от проекта, теглото на бетона, наличието на армировка, шумоизолация. Зависи от степента на решение, ако решението е по-силна от 100 и теглото му е по-скоро като сила, това е напълно достатъчно, 20мм, а след това 60, 80 в зависимост от класа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите подовата настилка подробни инструкцииКак да направите подовата настилка подробни инструкции
Как да запълним подовата топла водаКак да запълним подовата топла вода
Композиция на хоросан за подова замазкаКомпозиция на хоросан за подова замазка
Устройството за циментово подово покритие стъпка по стъпкаУстройството за циментово подово покритие стъпка по стъпка
Колко дълго изсъхва циментовата настилка?Колко дълго изсъхва циментовата настилка?
Съотношението на хоросана за подовата замазкаСъотношението на хоросана за подовата замазка
Пропорции и подготовка на хоросан за полагане на тухлиПропорции и подготовка на хоросан за полагане на тухли
Подова настилка с експандирана глинаПодова настилка с експандирана глина
Как да изчислим консумацията на суха смес на 1 m2 на замазкаКак да изчислим консумацията на суха смес на 1 m2 на замазка
Полагане на подова замазка с разширена глина Предимства и правила на работаПолагане на подова замазка с разширена глина Предимства и правила на работа
» » Ние сами подготвяме циментовата замазка
© 2021 BggeHat.com