Как да се мазилка тухлени стени

Как да се мазилка тухлени стениМазилката е отличен инструмент за изравняване на всички проблемни зони на стената. Особено често такива проблеми възникват в тухлени сгради - с течение на времето, голям брой заваръчни шевове води до унищожаване, така че трябва да предотвратите това и да ги вкарате в качеството на повърхността. След това стените ще станат гладки и можете да ги боядисате с фасадни и интериорни бои. Мазилният слой също така ще предотврати въздействието на околната среда върху зидарията, което ще удължи живота на тухла. Мазилка може да се направи в различни ситуации - необходимостта от изравняване на повърхността, укрепване на основата, създаване на основа за изолация на стените.

За да стените стените, ще ви трябва:
- цимент и пясък (или готова суха смес за изравняване на стените);
- ренде и половин разтриване;
- мистрия;
- ъглова шпатула и конвенционални;
- правило и скрепер.

Преди да започнете работа, трябва да подготвите повърхността. С помощта на мистрия, всички неравности, които се намират върху зидарията, са отстранени. Също така, стената се проверява за наличие на ексфолииран разтвор или крехка армирана тухла. Струва си да се има предвид, че преди мазилките такива проблеми трябва да бъдат решени. Например, ако една тухла е повредена, тогава тя трябва да бъде смачкана, докато не престане да се разпада. Гладкост стена оценен с помощта отвес - тя се прилага към стената в горната част и се спуска на дъното, след което точка, където разтвор слой трябва да бъде по-дебел, разредител и където - по стените обикновено дават предимства и недостатъци при използването на варовик. След това, на стената, трябва да се намокри с вода - това е възможно да се използва спрей, спрей и общата метла, която ще трябва да бъде намалена в кофа.



При подготовката на гипсовата мазилка проверете дебелината й - мивката, която се подава вертикално, не трябва да пада. След това може да започне мазилка - мистрия е необходимо да се очертае разтвор на частта от стената, че дъното и след това издърпване poluterkom, което води до изравняване на повърхността. Дебелината на слоя не трябва да бъде повече от един сантиметър. След това рендето трябва да разтрива хоросана в стената в кръгово движение. В някои места ще се образуват ями, в които е необходимо да се добави решение. Така че продължете, докато стената бъде измазана. Необходимо е да се гарантира, че слоят мазилка запълва всички налични на повърхността на релефа.

Ако се интересувате от най-добрата цена за изграждане на пясък - посетете nastroyke.net. Само там доставката на пясък цени, за които ще бъдете приятно доволни и цената на самия пясък.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да измажете тухлена стена със собствените си ръцеКак да измажете тухлена стена със собствените си ръце
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Подравняване на стените със собствените си ръцеПодравняване на стените със собствените си ръце
Технология за затопляне на стената от тухлиТехнология за затопляне на стената от тухли
Мазилка на стени от фасадни довършителни работиМазилка на стени от фасадни довършителни работи
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Цимент-пясъчна мазилкаЦимент-пясъчна мазилка
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Мазилка мистрияМазилка мистрия
Мазилка Knauf RotbandМазилка Knauf Rotband
» » Как да се мазилка тухлени стени
© 2021 BggeHat.com