Подравняване на стените

Подравняване на стените

При стартиране на ремонта е необходимо да се определи предната част на произведението. Какво точно трябва да направите? Какво можете да направите сами и защо да поканите специалист? Колко материали ще са необходими? Как да ги избера? Всички тези въпроси трябва да бъдат разгледани в началния етап. Можете да подравните стените по два начина и трябва предварително да решите коя е подходяща за вас.

Първият начин е т.нар. "Мокър". Той е познат на всички изравняване на стени с помощта на пълнители смеси. Как извършват такава работа? За начало стената трябва да бъде подготвена, което означава, че трябва да премахнете всички предишни декоративни и довършителни покрития. Така, например, първо премахнете тапети, след това проверете целостта на мазилка - ако не подлежи на съмнение, че е възможно да се приведе в горната част на стария слой, ако мазилката се пада на места, по-добре е да го премахнете.

На следващия етап стената трябва да бъде обработена с пълнители. Професионалистите използват различни комбинации за това, за грубо изравняване, за основния и финалния. Завършването на стените обикновено се прави в случаите, когато се предполага, че стените са боядисани. Сместа може да бъде закупена вече готова и може да бъде засадена независимо. Значението на shpatlevaniya - разпространение на замазка на повърхността на стената по такъв начин, че стената стана равна. За да се справи с това, погледнете уроците по учебния процес - процесът на запълване на стените е старателно, но като цяло не е най-трудно. Не забравяйте, че замазката трябва да се изсуши и грундира, и едва след това можете да започнете други работи.



Вторият метод за изравняване на стените е сух, това е, когато на стената е монтирана гипсокартон. Подравняване стени гипсокартон отнема по-малко време и усилия от изравняването на пълнител, но, от друга страна, намалява броя на помещението (в зависимост от метода на свързване). Гипсокартонът на стената може просто да бъде залепен - това е възможно в случаите, когато нередностите са леко очертани. Ако разликите са сериозни, то е по-добре да ги оформим в профила. За да направите това, е необходимо рамката да се сглоби и да се фиксират листовете от гипсокартон върху нея. След това всички шевове внимателно се втриват с шпакловка, изсушават се и се полират - в резултат се получават равномерни стени.

Изборът на метод за изравняване на стените, сравнете различните показатели - цените за тези и други материали, време за работа, оценка на възможните резултати. Така че можете да изберете опцията, която ви подхожда.

Е, да поставите мрежи против комари на прозорците си - посетете сайта window-yes.ru. Само там можете да изберете и купите най-добрите мрежи за комари за пластмасови прозорци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подравняване на стените със собствените си ръцеПодравняване на стените със собствените си ръце
Таван на тавана преди боядисване чрез примериТаван на тавана преди боядисване чрез примери
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Избор на качествен пълнителИзбор на качествен пълнител
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Как да ремонтираме стенитеКак да ремонтираме стените
Как да се мазилка тухлени стениКак да се мазилка тухлени стени
Колко бързо да премахнете тапета от стенитеКолко бързо да премахнете тапета от стените
Правим собствени ремонти в спалнятаПравим собствени ремонти в спалнята
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
» » Подравняване на стените
© 2021 BggeHat.com