Избор на качествен пълнител

Избор на качествен пълнител

За всяка ремонт или конструкция е необходима шпакловка, тъй като е необходима за висококачествено изравняване на стените. Основното при закупуването на този строителен материал е да не се допусне грешка, защото качеството на вашия ремонт зависи от неговото качество.

Индустрия произвежда два основни типа на готови форми и сухи смеси за изравняване на стени и тавани - замазка, цимент и мазилни основи. Те, от своя страна, започват и завършват. Те се различават само по степента на зрялост.

Началната мазилка се използва за първоначално грубо изравняване на стените. Избягва големи неравности и пада повече от 0.5 cm. Коригирайте грешките и грешки ще бъдат трудни, защото мазилката се втвърдява започне много по-бързо край.

Така че, работата с началната шпакловка е свършила. Време е да завършите финала за окончателното подравняване на необходимата повърхност. Отнасяйте се с допълнителна абразивна мрежа, за да получите идеално гладка и равна повърхност. Неговият фино-зърнен състав може лесно да се почиства с шкурка. За да се приложат към стената, е необходима шпатула с ширина от около 60 см, докато е необходима по-широка шпатула за нанасяне на изходния материал.



Като правило, цимент shpaklevku използва на открито, в мокри помещения. Трудно е да се работи с такава замазка, защото трудно може да се обработва със сушене. Ето защо е полиран, докато не е напълно сух. По принцип, този тип замазка в смилането не се нуждае, защото се използва за грубо довършване.

Гипсът, за разлика от цимента, се унищожава във влага и се ексфолира с времето, така че се използва в сухи помещения. Предимството е, че повърхността става подходяща за нанасяне на декоративни тънкослойни покрития.

При поправката и конструкцията стената се отрязва от грубо до окончателно. Първата стъпка е началното замазка, а второто - завършващото покритие и, ако е необходимо, акрил. Това осигурява добър краен резултат. Използване праймер, защото прашен повърхност, не праймерна смес pristanet- предотвратява прах свързва горната повърхност на слой подобрява адхезията материали. Всички смеси, нанесени върху повърхността, се свързват много по-здраво към основата на стената

"На окото", за да се определи качеството на шпакловка е почти невъзможно. Отговорните производители съвестно се отнасят до качеството на своите продукти, така че можете да разчитате на името на марката. Единственият изход е визуалната оценка на пълнителя за примеси и зърненост. Пресейте сухата смес в ръката си: много големи импрегнации ще ви разкажат за неговата неспособност за довършване.

Е, ако се интересувате от https://flatcleaning.ru/ от най-добрата компания за почистване, посетете flatcleaning.ru. Само там ще ви помогнат бързо и ефективно да почистите всяка къща или апартамент.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какъв вид пълнител да изберем за стени за видове тапети, предимства и недостатъци на шпакловка от…Какъв вид пълнител да изберем за стени за видове тапети, предимства и недостатъци на шпакловка от…
Замазка на стените под боядисване по собствена сила как да се получат идеално равни повърхности?Замазка на стените под боядисване по собствена сила как да се получат идеално равни повърхности?
Гипсокартон таван от гипсокартон какво трябва да знаетеГипсокартон таван от гипсокартон какво трябва да знаете
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Таван пълнител - технологииТаван пълнител - технологии
Таван тава за тавана, изберете най-добритеТаван тава за тавана, изберете най-добрите
Изравняване на пода със самонивелиращи се съединенияИзравняване на пода със самонивелиращи се съединения
Таван на тавана преди боядисване чрез примериТаван на тавана преди боядисване чрез примери
Какво представлява саморазливната подова смес?Какво представлява саморазливната подова смес?
Как да се изравни таван с шпакловка Практически съветиКак да се изравни таван с шпакловка Практически съвети
» » Избор на качествен пълнител
© 2021 BggeHat.com