Мазилки и материали

В живота на всеки човек има време, когато трябва да се справи с въпроса за ремонта на дома си. Основният спътник на всички основни ремонти е гипсът на стените. Това е решение, което се прилага върху стените, за да се изравни тяхната повърхност. Разтворът се състои от вискозна смес, е много гъвкава и удобна за нанасяне. Мазилката се нанася внимателно и гъсто, на няколко слоя върху подготвената повърхност на стените. Тази процедура може да бъде приведено в съответствие абсолютно всички нередности, правят стаята с устойчив на вода, както и за жилища, направени от дърво, тя ще служи като отлична защита срещу пожар. За да може мазилката да се държи здраво и да не се отлепи, мрежата се закрепва към стената чрез монтаж на лента.

Такива довършителни работи могат да бъдат разделени на няколко категории в зависимост от сложността. Най-лесният вид работа се нарича - обикновена мазилка. Извършва се в мазета, мазета, гаражи и други нежилищни помещения. Освен това сложността е подобрена мазилка. Най-често се използва в обществени помещения. Най-трудният вид работа е висококачествена мазилка. Цялата му трудност се крие във факта, че се извършва чрез инсталиране на фарове. Първоначално измерванията на стените се извършват хоризонтално и вертикално, след като се монтират маяците, а в края се полагат пластове, като се привеждат в съответствие с правило. В жилищни помещения се извършва висококачествена мазилка за по-лесно изпълнение на следните картини.

Мазилка на стените е най-добре не с дебели слоеве, в три подхода. Използват се тънки слоеве, за да се гарантира, че разтворът е по-добре фиксиран към повърхността. Първият слой се нарича спрейове, това решение има най-течната консистенция и следователно се прилага чрез хвърляне. След това, използвайки мистрия, можете да разпространите втория слой (почвата), а след това и третият (покритието).



Ако повърхностите са достатъчно големи, можете да нанесете тънки слоеве мазилка, без да ги хвърляте. Такава мазилка ще се нарича тънкослойна, на стени от зидария, започващи от 5 мм, и върху бетон не по-дебел от 5 мм. На повърхността на дървесината, слоят хоросан трябва да бъде най-малко 20 mm. Ако слоевете са по-тънки, възможно е сканирането на драни и поради малки щети, мазилката веднага се разбива.

Процесът на сушене на мазилката зависи от климатичните условия, както и от качеството и състава на използваната смес. Има огромно количество смеси от гипс. За тухлени стени или от цимент, използвайте смес на базата на вар, пясък и цимент. Стените от газобетон и бетон, измазани със смес от гипс. Смесите от гипс имат по-високо качество от варовиковите. Повърхностите, обработени с гипс, изглеждат страхотно, а също така не се отстъпват на пукнатини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мазилка на вълнатаМазилка на вълната
Гипсокартон таван от гипсокартон какво трябва да знаетеГипсокартон таван от гипсокартон какво трябва да знаете
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Мазилка на стени от фасадни довършителни работиМазилка на стени от фасадни довършителни работи
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Строителни инструментиСтроителни инструменти
Хидроизолация на мазетаХидроизолация на мазета
Възстановяване на стара мазилкаВъзстановяване на стара мазилка
Вътрешно покритие и неговите характеристикиВътрешно покритие и неговите характеристики
» » Мазилки и материали
© 2021 BggeHat.com