Възстановяване на стара мазилка

Възстановяване на стара мазилка

Веднага искам да отбележа факта, че за да изглежда мазилката достойна, е необходимо да я използвате правилно, без да забравяте да премахнете недостатъците. С помощта на някои съвети можете да научите бързо, да коригирате такива дефекти като чипове, драскотини и други повреди, които най-често се срещат при контакт с вода.

За извършването на всички описани по-горе работи е необходимо да се използват инструменти като пистолет за писане, заточена мистрия и др. по отношение на материалите, тогава съдът включва гъба, финиш и груба мазилка и така да се каже, ненужни парцали.

Сега е необходимо да се разгледа по-подробно реда на изпълнение на всички следващи произведения, които са насочени основно към коригиране на следните дефекти. В случай, например, на пукнатина се появи пукнатина, това се дължи на факта, че основата на къщата е потънала. В този случай пукнатините са тесни и за да се премахне този дефект, трябва напълно да се премахне старото покритие около образуваната пукнатина. Само в този случай е необходимо да се отстрани покритието около пукнатината и на разстояние най-малко 5 сантиметра от ръба на дефекта. В този случай нанесената мазилка ще продължи по-дълго за основата на зоната на увреждане.

В случай на дефекти, причинени от допир с влагата, абсолютно необходимо е да се отстранят всички мазилки, които са залепени или имат нестабилна консистенция. Най-интересното е, че има моменти, когато почти цялата актуализирана повърхност губи външния си вид и това се дължи на факта, че мазилката не е отстранена навреме. Затова се препоръчва да извадите всички развалени мазилки от стената на места, където дори това не е необходимо. Преди нанасянето на довършителния материал е необходимо да се отстранят всички малки дефекти от мазилката и също така да се отстрани прахът от мръсотията на цялата стена и т.н.



За всичко казано по-горе, искам да добавя, че приготвеният разтвор от мазилка трябва задължително да се втвърди в рамките на двадесет минути. В този случай трябва да се обърне специално внимание на дебелината на слоя, която не трябва да е по-голяма от 0,6 сантиметра.

Експертите от своя страна съветват да не се подготвят веднага голям обем от сместа, тъй като мазилката в този случай бързо ще изсъхне на стената и ще бъде трудно да се работи с нея в бъдеще.

В този случай трябва да държите всичко под ръка, така че да няма ситуация, когато трябва да бягате след инструмента някъде далеч. Също така се препоръчва да се събира вода за разтвора в някакъв вид контейнер. Преди да нанесете мазилката върху повърхността на стената, е необходимо да вървите с влажна гъба по цялата повърхност.

Http://ltsr.ru/stroitelnye_smesi/tsementno_peschanaya_styazhka_pola/ посетите сайта, който ще бъде в състояние да закупят висококачествени цимент смес за подови настилки, който се осъществява с доставка в Санкт Петербург и в региона.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се определи пукнатина на таванаКак да се определи пукнатина на тавана
Как да премахнете старите тапети от стенитеКак да премахнете старите тапети от стените
Как да украся тухлена стена със собствените си ръце?Как да украся тухлена стена със собствените си ръце?
Какво и как правилно да измаза таванаКакво и как правилно да измаза тавана
Ремонт на дървени прозорциРемонт на дървени прозорци
Как да премахнете пукнатини по таванаКак да премахнете пукнатини по тавана
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Мазилка мистрияМазилка мистрия
Мазилки и материалиМазилки и материали
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
» » Възстановяване на стара мазилка
© 2021 BggeHat.com